Beëdiging en installatie Carol van Eert

Foto:

BEUNINGEN, 21 maart 2012 -Op maandag 2 april 2012 wordt de heer C.F. van Eert beëdigd en geïnstalleerd als burgemeester van Beuningen. Belangstellenden zijn van harte welkom hierbij aanwezig te zijn. ProgrammaVanaf 14.30 uur bent u welkom in het gemeentehuis van Beuningen. De bijzondere raadsvergadering start om 15.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Aansluitend is er tot 18.00 uur gelegenheid om de heer Van Eert persoonlijk met zijn benoeming tot burgemeester van Beuningen te feliciteren. Kunt u de raadsvergadering niet bijwonen maar wilt u wel de nieuwe burgemeester feliciteren? Dat kan, we verwelkomen u dan graag tussen 16.00 en 18.00 uur. AanmeldenIn verband met de organisatie stellen wij het op prijs van u te vernemen of wij op uw komst mogen rekenen en zo ja, met hoeveel personen. Graag ontvangen wij uw aanmelding via [email protected]. Let op: dit is het juiste mailadres. Het mailadres op de toegestuurde uitnodiging klopt helaas niet. Wilt u in uw mail ook vermelden of u alle programmaonderdelen bijwoont of delen ervan? Alvast hartelijk dank.

BEUNINGEN, 21 maart 2012 -Op maandag 2 april 2012 wordt de heer C.F. van Eert beëdigd en geïnstalleerd als burgemeester van Beuningen. Belangstellenden zijn van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

Programma
Vanaf 14.30 uur bent u welkom in het gemeentehuis van Beuningen. De bijzondere raadsvergadering start om 15.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Aansluitend is er tot 18.00 uur gelegenheid om de heer Van Eert persoonlijk met zijn benoeming tot burgemeester van Beuningen te feliciteren.

Kunt u de raadsvergadering niet bijwonen maar wilt u wel de nieuwe burgemeester feliciteren? Dat kan, we verwelkomen u dan graag tussen 16.00 en 18.00 uur.

Aanmelden
In verband met de organisatie stellen wij het op prijs van u te vernemen of wij op uw komst mogen rekenen en zo ja, met hoeveel personen. Graag ontvangen wij uw aanmelding via [email protected]. Let op: dit is het juiste mailadres. Het mailadres op de toegestuurde uitnodiging klopt helaas niet. Wilt u in uw mail ook vermelden of u alle programmaonderdelen bijwoont of delen ervan? Alvast hartelijk dank.

Bron: gemeentelijke website beuningen.nl.

Cookieinstellingen