Glasvezelnetwerk in Beuningen

Foto:

GEMEENTE, 26 maart 2012 – Met een glasvezelaansluiting heeft u toegang tot razendsnel internet. Dit is handig als u werkt met grote bestanden zoals bijvoorbeeld bij het downloaden van betaalde speelfilms. Ook biedt het glasvezelnetwerk mogelijkheden om in uw huis domotica op hoog niveau toe te passen.DomoticaDomotica is thuistechnologie en elektronica in huis. Domotica in bijvoorbeeld keuken of badkamer zorgt voor comfort, veiligheid en efficiënt energiegebruik . Denk bijvoorbeeld aan automatische verlichting, deurbediening op afstand en bewegingssensoren.Glasvezel en persoonlijke zorgalarmering?Maakt u gebruik van een persoonlijk zorgalarm dat in contact staat met een meldcentrale? Stichting Perspectief plaatst zorgalarmeringssystemen zodat gebruikers in geval van een calamiteit hulp in kunnen schakelen. Een glasvezelaansluiting zit meestal in de meterkast. Deze aansluiting heeft stroom nodig om te blijven werken. Als u gebruik wilt maken van het glasvezelnetwerk, heeft u een aparte alarmlijn met noodvoeding nodig. Mogelijk zorgt dit voor extra kosten.Meer informatie?Heeft u behoefte aan meer informatie? Kom naar de glasvezelwinkel aan Kerkplein 74 in Beuningen, of stuur een e-mail naar [email protected]. Voor meer informatie over de persoonlijke zorgalarmering kunt u bellen naar stichting Perspectief 024-67 50 939.

GEMEENTE, 26 maart 2012 – Met een glasvezelaansluiting heeft u toegang tot razendsnel internet.

Dit is handig als u werkt met grote bestanden zoals bijvoorbeeld bij het downloaden van betaalde speelfilms. Ook biedt het glasvezelnetwerk mogelijkheden om in uw huis domotica op hoog niveau toe te passen.

Domotica
Domotica is thuistechnologie en elektronica in huis. Domotica in bijvoorbeeld keuken of badkamer zorgt voor comfort, veiligheid en efficiënt energiegebruik . Denk bijvoorbeeld aan automatische verlichting, deurbediening op afstand en bewegingssensoren.

Glasvezel en persoonlijke zorgalarmering?
Maakt u gebruik van een persoonlijk zorgalarm dat in contact staat met een meldcentrale? Stichting Perspectief plaatst zorgalarmeringssystemen zodat gebruikers in geval van een calamiteit hulp in kunnen schakelen. Een glasvezelaansluiting zit meestal in de meterkast. Deze aansluiting heeft stroom nodig om te blijven werken. Als u gebruik wilt maken van het glasvezelnetwerk, heeft u een aparte alarmlijn met noodvoeding nodig. Mogelijk zorgt dit voor extra kosten.

Meer informatie?
Heeft u behoefte aan meer informatie? Kom naar de glasvezelwinkel aan Kerkplein 74 in Beuningen, of stuur een e-mail naar [email protected]. Voor meer informatie over de persoonlijke zorgalarmering kunt u bellen naar stichting Perspectief 024-67 50 939.

 

Cookieinstellingen