Uw buurt, samen knappen we het op!

Foto:

GEMEENTE, 7 mei 2013

GEMEENTE, 7 mei 2013

Stap uit uw huis en kijk om u heen…
Hoe zou u uw buurt nog fijner en mooier willen maken? Wat zou u willen veranderen? U hebt meer invloed dan u denkt! ‘Buurt in uitvoering‘ geeft u en uw buren de mogelijkheid om actief met uw buurt aan de slag te gaan. Met ondersteuning van de gemeente.

Hebt u een idee voor het verbeteren van uw buurt? Stuur uw idee dan in via [email protected] met als onderwerp ‘Buurt in uitvoering’. Vervolgens wordt uw initiatief, samen met u, ingeschat op haalbaarheid en de beleving van uw buurtgenoten. Want alles draait erom dat u samen met uw buurt iets onderneemt. Samen aan de slag!

Aan de slag met uw initiatief
Intussen trommelt u andere bewoners op om uw initiatief te steunen. Want, hoe meer mensen er meehelpen, hoe groter de kans dat uw initiatief uitgevoerd kan worden. Samen met de gemeente Beuningen maakt u vervolgens duidelijke afspraken. Bijvoorbeeld over het verloop van het project, hoe het onderhoud wordt gedaan en voor welke periode. Is uw idee goedgekeurd? Dan kunt u aan de slag!

Wethouder Henk Plaizier gaf op donderdag 2 mei, samen met bewoners van de Veerman in Beuningen, de kick-off voor het project ‘Buurt in uitvoering’. Bewoners van de Veerman onderhouden de komende periode zelf het groen in hun buurt.

Bron: gemeentelijke website beuningen.nl