Een en al live reputatie op Waalstrand in Nijmegen

Foto:

NIJMEGEN – Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de muziekprogrammering van Festival Op ’t Eiland.De organisatie heeft de muziekprogrammering voor het hoofdpodium rond en het belooft een mooie week te worden. Van zaterdag 13 juli tot en met vrijdag 18 juli 2013 treedt een gevarieerd scala aan artiesten op. Memphis Maniacs, the Deaf, Enge Buren en Skindred zijn toegevoegd aan de lijst van artiesten die op het hoofdpodium staan.

Al eerder werden Navarone, Russkaja en Karamelo Santo bekend gemaakt. De muziek varieert van reggae tot jazz en van ska tot pop met vaak opvallende combinaties. Stuk voor stuk artiesten met een grote live reputatie waardoor het elke avond een sfeervol feest wordt op het Waalstand in Nijmegen.
 
Aansluitend aan de hoofdact draait dagelijks een dj, die de stemming hoog houdt en uiteindelijk de avond afsluit. De komende maand verschijnt het hele programma van Festival Op ’t Eiland zowel theater, kinderprogramma, kunst als muziek online op  www.vierdaagsefeesten.nl en op opheteiland.nl.

Bekijk YouTube filmpjes en recensies van de artiesten op opheteiland.nl bij de tab [Muziek].