Webtv maakt 75e talkshow

DRUTEN – Op maandagavond 24 juni  vindt de opname plaats van de 75e  aflevering
van Talkshow ‘De Publieke Zaak’ van Webtv in D’n Bogerd in Druten.75E  talkshow ”De Publieke Zaak” van Webtv

Deze aflevering duurt vanwege het jubileum extra lang (75 minuten). Ook zijn er dit keer extra veel gasten.

Nieuwe initiatieven voor politieke partijen komen ruim aan bod. Roel van Winssen namens D66 in Beuningen en Merijn Broeders van een nieuwe linkse partij in West Maas en Waal, lichten hun plannen toe.

Sport komt uiteraard aan bod. Masjel van Ooijen van Dijkensport komt vertellen over dit grote evenement dat in september weer wordt gehouden. Wethouder Geert Hendriks gaat samen met de groep “Forza Beuningen” in september fietsen voor Energy4ALL. Naast dit sportieve onderwerp blikt hij ook terug op 3,5 jaar wethouderschap.

Cultuur maakt ook onderdeel uit van de talkshow. Directeur Hans Barten ziet zijn kunstencentrum De Stroming verdwijnen als binnenkort de meeste gemeenten in de regio besluiten te stoppen met de samenwerking.  De belangrijkste vraag aan hem: Wat is het belang van kunst- en muziekonderwijs?

Sarina gaat op stap naar De Zandroos in Afferden om daar meer te weten te komen over streekproducten en gaat zelf jam maken. Vanwege de 75e aflevering zit zij ook aan tafel om meer te vertellen over haar uitstapjes.

Opname talkshow: maandag 24 juni vanaf 21.00 uur. Iedereen is welkom in D´n Bogerd aan de Van Heemstraweg in Druten.  
Uitzending talkshow via Webtv vanaf woensdagavond 26 juni tot en met zaterdagavond 29 juni. Daarna via www.webfm.nl

Opname talkshow
Maandag 24 juni om 21.00 uur. Iedereen is welkom in D´n Bogerd aan de Van Heemstraweg in Druten. 

Uitzending talkshow via Webtv
Uitzending talkshow via Webtv vanaf woensdagavond 26 juni 2013 tot en met zaterdagavond 29 juni. Daarna via www.webfm.nl