Gelderse fietsinformatie via web app

Foto:

REGIO – Gelders Fietsnet brengt alle informatie over fietsen in Gelderland
overzichtelijk samen. Toeristische fietsers vinden er
routebeschrijvingen, huurlocaties, een evenementenkalender en tips voor
uitstapjes op de fiets.Fietsforensen kunnen op de web app terecht voor informatie over bijvoorbeeld snelle routes, oplaadpunten voor e-bikes, stallingen en hulp bij pech. Gelders Fietsnet is gratis te gebruiken op elke computer, tablet en smartphone via www.geldersfietsnet.nl.

Waarom staat de web-app niet in de App Store / Google Play?

Gelders Fietsnet is een web app. Dat betekent dat de hele app op internet staat. Er hoeft dus niets geïnstalleerd te worden: de app is gewoon te gebruiken via de browser van telefoon, tablet of computer. Bijvoorbeeld Safari, Internet Explorer, Firefox of Google Chrome.

Gelders Fietsnetwerk

Het Gelders Fietsnetwerk (GFN) is een samenwerkingsverband tussen de provincie Gelderland, de zes Gelderse regio’s en verschillende toeristische en maatschappelijke organisaties. GFN promoot sinds 2009 het fietsen in Gelderland, als recreatiemiddel én in het woon-werkverkeer.

De organisatie wil dat Gelderlanders en bezoekers in 2020 zeven procent vaker de fiets pakken. Inmiddels is er een goed begin gemaakt: in 2012 en 2013 werd Gelderland verkozen tot ‘Fietsprovincie van het Jaar’ door de bezoekers van fiets123.nl.

Bron: www.gelderland.nl