Menvereniging VAP Maas en Waal opent deuren

Foto:

Op zondag 14 juli is er een Open Clubdag bij menvereniging VAP Maas en Waal. Op het terrein van Stal Cor Jansen in Bergharen nodigen wij u uit om te kunnen zien wat mennen met paarden en pony’s inhoudt. Het programma biedt een prachtige dag voor het hele gezin!

VAP Maas & Waal is een gezellige en leerzame menvereniging voor menners uit het land van Maas en Waal. VAP staat voor ‘Vrienden van het Aangespannen Paard’. De vereniging heeft onder haar leden menners met paarden en pony’s, enkelspan, tweespan, vierspan en tandem rijders.

Op zondag 14 juli begint de dag met een prachtige tocht van authentieke rijtuigen. Deze authentieke rijtuigen zullen aansluitend tentoongesteld worden op het terrein. Hierna zullen leden met hun paarden of pony’s in enkel-, dubbel- en langspannen hun vaardigheden tonen in een prachtige onderlinge wedstrijden. Zowel jeugd als volwassene zullen aan de start verschijnen. Uithoudingsvermogen, wendbaarheid, acceleratie en precisie zijn hierbij de sleutelwoorden.

Voor zowel jong als oud beloofd het een prachtige dag te worden. Waarbij voor de allerkleinsten er diverse attracties zijn zoals Schminken, Springkussen en meerijden met een ponykar. Vele vrijwilligers hebben er ook dit jaar voor gezorgd dat deze Open Clubdag, net als voorgaande jaren, weer een succes zal worden. Een dag waar Sport en Gezelligheid garant staan!

De Open Clubdag wordt gehouden op het terrein van Stal Cor Jansen, Stompendijk 4 in Bergharen. Aanvang is 10.30 uur en toegang is gratis!

Voor de meest actuele informatie kijk op: www.vapmaasenwaal.nl.
Datum 14 juli 2013