VriendenLoterij heet nu VierdaagseLoterij

Foto:

De loterij die de VriendenLoterij en Stichting DE 4DAAGSE in nauwe samenwerking opzetten is omgedoopt in de VierdaagseLoterij.Wie deelnemer wordt van de VierdaagseLoterij via een speciale actiewebsite steunt met de helft van zijn inleg, iedere maand opnieuw, de Vierdaagse. Dankzij de bijdragen van deze deelnemers ontvangt de Vierdaagse structureel inkomsten, die mede worden ingezet ter financiering van de feestelijkheden rond 100ste editie van de Vierdaagse in 2016.

Ter ondersteuning van de campagne maakt de VierdaagseLoterij de optredens van het populaire DJ-duo Wipneus & Pim op de Wedren mogelijk. De muziek makende sfeermakers, op hun beurt ondersteund door een vrolijk promotieteam van de VierdaagseLoterij,  zullen van dinsdag tot en met donderdag onder meer het extra prijzenpakket voor de VierdaagseLoterij onder de aandacht van hun enthousiaste fans brengen.

In de Vierdaagseweek ontvangen honderdduizenden huishoudens in de regio Arnhem-Nijmegen huis aan huis een schrijven van de VierdaagseLoterij met een oproep aan de loterij deel te nemen.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook?
Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.
Liever via Twitter? Volg ons dan via @beuningennieuws

.