Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis bouwt aan nieuwe entree

Foto:

NIJMEGEN – Op maandag 16 september start de verbouwing van de entree van het
Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen. In verband hiermee gaat de
hoofdingang op die dag dicht. Er komt een tijdelijke ingang aan de
linkerzijde van de huidige hoofdingang. Deze tijdelijke situatie duurt
tot begin januari. Dan gaat een volledig vernieuwd ‘welkomstpunt’ open.Wat verandert er?
Patiënten en bezoekers worden vanaf het parkeerterrein en de bushaltes naar de tijdelijke ingang geleid via een verplaatst zebrapad en informatieborden. De strook voor in- en uitstappen wordt verplaatst, evenals de rolstoelstalling. Medewerkers van beveiliging zullen helpen om alles in goede banen te leiden en toezien op de veiligheid. Eenmaal binnen komen bezoekers bij een tijdelijke receptie. Ook het informatiecentrum krijgt een tijdelijke plek.

Vragen staat vrij
De bewegwijzering leidt mensen naar de juiste locatie. Ook extra informatieborden en gastvrouwen wijzen de weg. Toch zal de vernieuwde situatie ongetwijfeld tot vragen leiden. De receptionistes en gastvrouwen helpen graag.

Het CWZ bouwt voor de toekomst
De verbouwing van de entree past bij de grote renovatie van het ziekenhuis. Het CWZ wil patiënten immers goede zorg bieden, op een manier die bij hen past. Met prettige voorzieningen voor als ze toch moeten wachten. Waar ze gemakkelijk de weg vinden en zich welkom en gezien voelen. De huidige inrichting beperkt de mogelijkheden. Daarom verbouwt het CWZ.