Aanval op wereldrecord 100 meter hardlopen op hakken!

Vrijdag 1 november 2013 om 13:00 uur organiseert de Nijmeegse
nieuwswebsite Zekerwel.nl een zogehete ‘High Heel Race’ in de
Molenstraat. Vrouwen (maar ook mannen) kunnen meedoen aan deze 100 meter
sprint op hoge hakken.De organisatie gaat voor een nieuw wereldrecord want de poging is officieel aangemeld bij Guinness World Records. ‘We moesten veel papierwerk invullen maar uiteindelijk is het dan gelukt, we doen officieel mee als wereldrecord poging’. ‘Hoe gaaf zou het zijn als we het nieuwe wereldrecord in Nijmegen vestigen’, aldus hoofdredacteur Jeroen Otten van Zekerwel.nl.

Het huidige record staat op naam van de Duitse Julia Plecher. Zij loopt de 100 meter op hakken in 14.531 seconden. Voor meer informatie over het evenement zie www.zekerwel.nl en www.facebook.com/events hier staan ook de voorwaarden en verdere informatie vermeld voor eventuele deelname.

Twee catgeorieën
De afstand is 100 meter en er zijn twee categorieën. Alle vrouwen en mannen van 21 tot 35 jaar en alle vrouwen en mannen van 35 jaar en ouder. Niemand minder dan Nijmeegse Annie zal het startschot geven. Voordat dit gebeurt heeft de personal trainer Wouter van Aalst nog een warming-up in petto voor alle deelnemers.

Vrouwen (en mannen) die goed kunnen rennen op stiletto’s van minimaal 9 cm lang en maximaal 1,5 cm breed kunnen meedoen aan deze spannende race. Schoenen met sleehakken, laarzen en schoenen vastgetaped aan de voeten is niet toegestaan. Elke leeftijdsgroep kent één winnaar. Inschrijven is niet nodig. Ook het winkelend publiek
wat spontaan mee wilt doen kan en mag meedoen. Wel moet men uiteraard voldoen aan de specificaties van minimaal 9 cm lange hakken en de breedte van 1,5 cm.

Doe je niet mee? Kom dan gerust kijken!

Wanneer: Vrijdag 1 november 2013
Tijd: 13:00 uur
Waar: Molenstraat (Nijmegen-centrum)

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit
Beuningen – Ewijk – Weurt – Winssen?
c0x5v5wi4wfjjau1ottyvz29c Klik “Vind ik leuk” op Facebook
ma217sh78zjqd4t0nr9udgarz of ontvang de Nieuwsbrief
i4xifolx6ja8i71xk19osm77h of volg ons via Twitter
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _