Provincie zoekt ondernemers met durf en droom

REGIO – De provincie Gelderland daagt ondernemers met vernieuwende ideeën uit om mee te doen aan New Venture Gelderland. Gedeputeerde Annemieke Traag reikt aan de tien Gelderse ondernemers die op 19 november in het Huis der Provincie hun idee het best presenteren een kwaliteitslabel en geldprijzen uit.De winnaars plaatsen zich direct in de landelijke New Venture competitie 2014. De meest innovatieve start-up van Nederland wint als hoofdprijs 20.000 euro en professionele begeleiding.

New Venture Gelderland
Gelderland heeft veel innovatieve ondernemers. De provincie Gelderland en de twee Gelderse valorisatieprogramma’s Gelderland Valoriseert en Startlife, willen deze ondernemers met New Venture Gelderland in de schijnwerpers zetten. Ondernemers die zich aanmelden kunnen deelnemen aan een pitchtraining en een beurstraining, om zich goed te kunnen voorbereiden.
 
Speeddates
De deelnemers krijgen op 19 november op ‘de beursvloer’ in twee rondes de gelegenheid hun idee/innovatie tijdens speeddates te presenteren. Het publiek, bestaande uit onder andere ondernemers, beleidsambtenaren, politici en studenten, brengt hun stem voor het beste idee uit. Een jury kiest de winnaars, op basis van selectiecriteria en met inachtneming van de stemmen van het publiek.
 
Aanmelden
De inschrijving opent binnenkort op deze website.