9e Beursvloer van De Maatschappelijke MeerWaarde

Foto:

NIJMEGEN – Op maandag 11 november om 17.45 uur opent burgemeester Bruls van de
gemeente Nijmegen met een slag op de gong de 9e Beursvloer van De
Maatschappelijke MeerWaarde.De Beursvloer vindt plaats in de hal van het ROC aan de Campusbaan in Nijmegen. De Beursvloer is een jaarlijks terugkerend maatschappelijk netwerkevenement voor bedrijven en maatschappelijke organisaties, waar matches tussen vraag en aanbod in overwaarde tot stand worden gebracht.

Matchen
In de stijl en de dynamische sfeer van een effectenbeurs komen stichtingen, verenigingen en bedrijven in een informele setting bijeen om te kijken wat zij voor elkaar kunnen betekenen. De matches variëren van het geven van adviezen en het schrijven van een communicatieplan tot het regelen van ‘handjes’ voor het schilderen van een clubhuis, vervanging van een kapotte bureaustoel of het leveren van (tweedehands) materialen voor een reparatie of opknapbeurt. Maatschappelijke organisaties bieden een passende tegenprestatie voor het aanbod van bedrijven. Dit matchen gebeurt met gesloten beurzen; sponsoring en financiële hulpvragen worden niet gehonoreerd.

Aanmelden
Stichtingen, verenigingen en bedrijven kunnen zich aanmelden via de website www.demaatschappelijkemeerwaarde.nl. Hier vindt u ook meer informatie over de werkwijze van de Beursvloer en kunt u vraag en/of aanbod plaatsen.