Rabobanken Rijk van Nijmegen en Groesbeek-Millingen ad Rijn fuseren per 1 februari

Foto:

Maandag 16 december hebben de ledenraden van Rabobanken Rijk van
Nijmegen en Groesbeek Millingen aan de Rijn ingestemd met het voorstel
tot fusie van beide banken. Met de fusie, die op 1 februari 2014 zijn
beslag krijgt, willen de banken hun klanten de best mogelijke lokale
bancaire dienstverlening bieden voor de langere termijn.Jorrit van Eck, directievoorzitter a.i. van Rabobank Groesbeek-Millingen aan de Rijn: “Deze fusie was ingezet om de dienstverlening aan de leden en klanten van Rabobank Groesbeek-Millingen aan de Rijn te kunnen blijven garanderen. Ik ben dan ook blij dat de ledenraden van beide banken voor de fusie hebben gestemd. Het is een prachtig resultaat na een intensieve periode van voorbereidingen.”

Samen Sterker. Dat is het idee achter de fusie. Een bank die klaar is voor de toekomst. En door samenwerking nog beter kan inspelen op veranderende (virtuele) klantwensen, een veranderend economisch klimaat en strengere wet- en regelgeving. Directievoorzitter a.i. Bianca Zomerhuis van Rabobank Rijk van Nijmegen: “Door de fusie bundelen we onze krachten en zo kunnen we alle leden en klanten in het Rijk van Nijmegen nog beter van dienst zijn. Samen vormen we een sterke bank in de regio.”

De naam van de gefuseerde bank is Rabobank Rijk van Nijmegen. Het werkgebied omvat de plaatsen Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Heumen, Malden, Beek-Ubbergen, Millingen aan de Rijn, Groesbeek en diverse omliggende kleinere kernen. De directie bestaat uit Antoine Driessen die per 1 maart 2014 benoemd is als directievoorzitter, Bianca Zomerhuis, directeur Particulieren, René Jansen, directeur Bedrijven en Private Banking en Martin Visser, directeur Bedrijfsmanagement.

Gerelateer(d)e bericht(en)
12-12-2013 Rabobank Rijk van Nijmegen heeft nieuwe directievoorzitter
17-08-2013 Annemarie van den Berg vertrekt bij Rabobank Rijk van Nijmegen