4daagsetv meer live uitzendingen

Zaterdag 12 juli om 12.00 u start 4daagsetv en 4daagseradio met een
marathonuitzending van 156 uur. Voor de 26e maal op de radio en voor de
10e keer op tv werken diverse publieke, lokale omroepen samen om het
grootste wandelevenement ter wereld te verslaan.4daagsetv niet meer weg te denken
4daagsetv heeft sinds de start tien jaar geleden een grote ontwikkeling doorgemaakt. Van een half uur tv per dag is het de laatste jaren uitgegroeid tot een zender die net als radio 156 uur verslag doet van de feesten en de wandelmars.  

Dit jaar neemt de omroep voor Nijmegen, N1 het voortouw in het produceren van deze  marathonuitzending met ondersteuning van de andere lokale omroepen in de regio. Bedoeling is dat er nog meer live uitzendingen komen vanaf de start- en finishlocatie, ook zal de uitzending op de dag van de intocht verder uitgebreid worden.  

Een week lang kan er gekeken worden naar diverse tv-programma’s over de 4daagse en de Vierdaagsefeesten. Het ‘4daagsejournaal’ brengt het laatste nieuws, het ‘4daagsemagazine’ behandelt de wandeltocht en ‘stappen in de stad’ gaat over de Vierdaagsefeesten. Verder zien de kijkers op de wandeldagen een Vierdaagse talkshow.  

Meer aandacht voor nieuws en de Vierdaagsefeesten op 4daagseradio 2014
4daagseradio gaat in de editie van 2014 voor het eerst drie maal per dag een 4daagsejournaal brengen met het laatste nieuws over de feesten en wandelmars. Ook schakelen ze in de avond naar de diverse feestpodia in de stad. Verder zijn er de gebruikelijke ingrediënten zoals live verslag van de start- en finishlocatie, de doorkomstplaatsen en bellen ze met hun eigen vierdaagselopers.  

Nieuw is dat dit jaar ook RTV Betuwe (Buren Geldermalsen, Neerijnen) de uitzendingen van 4daagsseradio overneemt.

Website centraal
Internet zal als belangrijke schakel tussen radio en tv ook dit jaar niet ontbreken. Via www.4daagseradio.nl en www.4daagsetv.nl is alles van minuut tot minuut te volgen. Daar zal het laatste nieuws over de vierdaagse en de bijbehorende feesten te vinden zijn. Alle uitzendingen kunnen hier live worden bekeken en beluisterd. Via ‘uitzending gemist’ zijn alle programma’s terug te luisteren en te kijken.

Deelnemende omroepen
4daagseTV is te zien op N1 (Nijmegen), Webtv (Beuningen en Druten), Unique TV (Heumen), Nima TV (Gennep), en Lingewaardlokaal.

4daagseradio is een samenwerkingsverband van Extra FM (West Maas & Waal), Lokale Omroep Mill,  Unique FM (Heumen), Webfm (Beuningen en Druten) Nima FM (Gennep), WFM (Ubbergen en Millingen aan de Rijn), RTV Betuwe (Buren Geldermalsen, Neerijnen) en WO FM (Wijchen).

HS

Cookieinstellingen