Hulp nodig bij de administratie? Stichting Perspectief helpt!

Foto: Perspectief

Vanaf 3 maart is het nieuwe project ‘Administratie voor elkaar’ van start gegaan. Heeft u moeite met het begrijpen van brieven, het invullen van formulieren of het regelen van de administratie? Vrijwilligers, met een financiële achtergrond, van Stichting Perspectief helpen u graag op weg!

Iedere eerste dinsdag van de maand, van 10.00 tot 12.00 uur, kunt u met uw vragen binnenlopen bij De Lèghe Polder (Schoolstraat 16 in Beuningen). Hier kunt u terecht met vragen over onder andere formulieren of brieven. Ook krijgt u hier hulp en advies bij het aanvragen van regelingen en toeslagen. Kreeg u bijvoorbeeld een brief die u niet helemaal begreep? Of moet u ingewikkelde aanvraagformulieren online invullen? De vrijwilligers helpen hier graag mee.

Houdt u iedere maand weinig geld over? Misschien maakt u nog niet gebruik van alle inkomensregelingen of is er nog op andere uitgaven geld te besparen. Ook hier kan een vrijwilliger in mee denken!

Wie gebruik wil maken van de hulp, kan vanaf 3 maart bellen naar Valerie Bekkers-Slahmi van Stg. Perspectief (024 675 0939). Langskomen kan natuurlijk ook!

Kunt u niet naar het infopunt komen?

Bel dan met Stichting Perspectief. Er wordt dan gekeken welke vrijwilliger het beste kan helpen op een ander moment (bijvoorbeeld door een huisbezoek).

Reacties