Wegafsluitingen i.v.m. Olympia’s Tour op zaterdag 21 maart

Deelnemers aan de zaterdagochtendetappe van Olympia's Tour 2010.
Foto: DennisM

Vanwege de Olympia’s Tour sluiten we een aantal wegen (tijdelijk) af voor verkeer. Hierdoor kan het zijn dat u meer reistijd heeft of dat plekken minder goed bereikbaar zijn. Houd hier dus rekening mee. Lees hier meer.

De route van ongeveer 20 kilometer ziet u in de bijlage op de kaart. De ronde loopt via de Van Heemstraweg, Wilhelminalaan, Ficarystraat, Betenlaan, Koningstraat, Geerstraat, Molenstraat (Winssen), Dijk en Kloosterstraat (Beuningen).

Deze wegen zijn, op het moment dat het wielerpeloton langs komt, een tijdje (ongeveer 10 minuten) afgesloten. Als het wielerpeloton er niet fietst, zijn de wegen open. Er zijn verkeersregelaars die dit in goede banen leiden. Daarnaast is er motorpolitie die de wedstrijd begeleidt. Volg de aanwijzigingen in het verkeer altijd op. Verder nemen we de volgende verkeersmaatregelen:

  • De Van Heemstraweg is afgesloten van 8.00 tot 17.00 uur tussen de Wilhelminalaan en de Schoolstraat/Waardhuizenstraat.
  • Tussen de Wilhelminalaan en de Schoolstraat staan langs de Van Heemstraweg dranghekken.
  • De Dijk is tussen 11.00 en 15.00 uur afgesloten voor alle verkeer, ook fietsers. Dit tussen de Kloosterstraat bij Beuningen en de dijk in Winssen.
  • In een aantal straten geldt een parkeerverbod. Hiervoor plaatsen we verkeersborden op vrijdagmiddag/avond. Parkeer uw voertuig in dat geval ergens anders.

Reacties