Maakt u gebruik van het Kindpakket? Dan hebben wij leuk nieuws!

Foto: BNG

Kindpakket Beuningen en stichting Leergeld 2Stromenland willen ook in deze tijd graag iets leuks en positiefs doen. Kinderen zijn nu ineens hele dagen thuis en werken thuis aan school. Dit vraagt veel inzet van ouders en kinderen. Ontspanning en gezelligheid is in deze periode net zo belangrijk. Daarom hebben we een leuke actie. Lees hieronder meer.

Cadeaubon

Het Kindpakket biedt ieder kind die gebruik maakt van het Kindpakket een cadeaubon aan. Deze cadeaubon is € 20,00 waard en te besteden bij Intertoys Beuningen. Zo kunnen kinderen iets leuks uitzoeken. Denk bijvoorbeeld aan speelgoed voor in de tuin of een leuk spel voor de hele familie. Wil je een cadeaubon? Kijk voor alle informatie op: https://beuningen.mijnkindpakket.nl/. Een voorwaarde is wel dat uw kinderen gebruik maken van het Kindpakket. Op de website hierboven is daar ook meer informatie over te vinden.

Het Kindpakket Beuningen

Het Kindpakket is er voor kinderen uit gezinnen met een laag inkomen. Hiermee kan je bijvoorbeeld sporten, je zwemdiploma halen of mee op schoolreis gaan. De gemeente werkt samen met hulporganisaties, scholen, verenigingen en bedrijven om dit mogelijk te maken. Wil je gebruik maken van het Kindpakket? Log in (of meld aan) via https://beuningen.mijnkindpakket.nl/

Dossier: Coronanieuws uit Beuningen

Reacties