Doe mee met de kleurwedstrijd!

Foto: BNG

De scholen zijn weer begonnen. Om te vieren dat de kinderen weer naar school mogen en omdat de gemeente 40 jaar bestaat, hebben we een kleurwedstrijd bedacht! Alle kinderen in de gemeente Beuningen mogen meedoen. Dus vindt uw (klein)kind het leuk om te kleuren en te tekenen? Kleur de kleurplaat hieronder in of maak zelf een mooie tekening en maak kans op een leuke prijs! De mooiste tekening krijgt een plekje aan de wand in het kantoor van de burgemeester.

De kleurplaten zijn ook op te halen bij het gemeentehuis, de supermarkten Jumbo Beuningen, Albert Heijn Beuningen, Coop Weurt, Jan Linders Ewijk, Jumbo Winssen, huisartsen, kinderopvang en sportverenigingen. Of download de kleurplaat hieronder en print hem uit.

Hoe lever ik de kleurplaat of tekening in?

  • Lever de kleurplaat of tekening in bij de Jumbo in Beuningen, Albert Heijn in Beuningen, Jan Linders in Ewijk, Jumbo Winssen of de Coop in Weurt. Hier staat een box waar je de kleurplaat of tekening in kunt stoppen.
  • Of lever de kleurplaat of tekening in bij de gemeente Beuningen door deze in de brievenbus te stoppen, af te leveren bij de receptie of op te sturen naar gemeente Beuningen, Postbus 14, 6640 AA Beuningen.

Lever de kleurplaat of tekening wel in vóór 30 juni. Vergeet niet om je gegevens in te vullen.
Veel kleurplezier!

Reacties