Reactie burgemeester Daphne Bergman schietincident Burgemeester Geradtslaan

Foto: BNG

Er was vanochtend een dodelijk schietincident op de Burgemeester Geradtslaan. Hieronder leest u de reactie van burgemeester Daphne Bergman op het incident.

Er was vanochtend een dodelijk schietincident op de Burgemeester Geradtslaan. Ik ben erg geschrokken. Als gemeente en politie staan we voor en werken we aan een veilige gemeente Beuningen. De veiligheid van onze inwoners staat voorop. Een schietincident in onze gemeente tolereren we niet. De politie is bezig met onderzoek naar de toedracht van dit incident. Ik sta in nauw contact met hen.

Er waren vanochtend veel inwoners die iets van het incident meekregen. Dat heeft impact. Vanavond staan we samen met onze inwoners stil bij de impact van de gebeurtenis. Dat vindt vanavond plaats in de L├Ęghe Polder. Inwoners kunnen met mij in gesprek. Daarbij worden we ondersteund door Slachtofferhulp Nederland, het Sociaal Team en de politie.

Inwoners kunnen verder natuurlijk altijd terecht voor hulp op de website van Slachtofferhulp Nederland of bellen naar telefoonnummer 0900 0101.

Inwoners die iets gezien hebben of u iets kwijt willen over het incident kunnen contact opnemen met de politie via 0900 – 88 44. Anoniem informatie delen kan via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Lees ook:

Reacties