Jeugdlintje: Meld Beuningse Buitengewone held aan

Foto: BNG

De gemeente Beuningen reikt ook dit jaar weer lintjes uit aan jongeren (van 6 tot en met 18 jaar) die zich vrijwillig inzetten om van Beuningen een nog mooiere gemeente te maken. Inwoners kunnen hun Buitengewone Beuningse held het hele jaar door aanmelden.

Het jeugdlintje is een speciale prijs voor een jonge inwoner (van 6 tot en met 18 jaar) die zich heeft ingezet voor de gemeente. Het gaat dan bijvoorbeeld om een jongere die de hond van zijn of haar buurvrouw uitlaat. Een groepje jongeren dat een actie opzette tegen zinloos geweld. Maar ook die ene voetballeider die zich al jaren vrijwillig inzet bij de voetbalvereniging. De gemeente is op zoek naar deze jonge helden.

Aanmelden

Aanmelden kan het hele jaar door. Op www.beuningen.nl/jeugdlintje is het aanmeldformulier te vinden. Hier staan ook de voorwaarden waar een aanvraag aan moet voldoen. De uitreiking van het Jeugdlintje is op of rond de Internationale Dag van de Rechten van het Kind. Het lintje kan ook uitgereikt worden tijdens een bijzondere gelegenheid (denk aan een jubileum of feest).

Reacties