Wie wordt Ondernemer van het jaar Beuningen 2022?

winnaar Ondernemer van het jaar 2021 Ivo Thijssen
winnaar Ondernemer van het jaar 2021 Ivo Thijssen
Foto: Beuningen

Wie volgt Ivo Thijssen op als Ondernemer van het jaar Beuningen? De gemeente Beuningen  organiseert dit jaar weer de verkiezing als blijk van waardering aan ondernemend Beuningen. De  bekendmaking van de Ondernemer van het jaar en de winnaar van de Talent Award vormen het  hoogtepunt van het Business Event Beuningen 2022, dat zal plaatsvinden op 23 november.

Voordragen

Vanaf 7 juli tot en met 16 september kan iedereen ondernemers voordragen! Dat kan via het online  formulier op www.beuningen.nl/voordragen. Op deze website staan ook alle spelregels van de  verkiezing. Voordragen kan voor de Ondernemer van het jaar en de Talent Award. Deze laatste  wordt uitgereikt aan een ondernemer die met zijn nieuwe bedrijf in korte tijd een sterke  ontwikkeling heeft doorgemaakt en zich al goed kan onderscheiden in de markt.

Jury

Een onafhankelijke jury maakt begin oktober de genomineerde ondernemers bekend. Bij het  selecteren van de genomineerden en de uiteindelijke winnaar kijkt de jury naar diverse punten,  zoals onderscheidend vermogen, vernieuwing, service, duurzaamheid en uitstraling.

Blijk van waardering

Het college van B&W organiseert de jaarlijkse ondernemersverkiezing als blijk van waardering en  dank naar alle ondernemers in de gemeente Beuningen en om het ondernemerschap te promoten.  De verkiezing Ondernemer van het Jaar Beuningen en de Talent Award wordt in samenwerking met  BusinessMedia4all georganiseerd.

Cookieinstellingen