Bereikbaarheid woonwijken tijdens doorkomst Vierdaagse

Foto: publiek domein

Sommige wijken zijn tijdens de doorkomst van de Vierdaagse lastig bereikbaar. Woont u aan de route en wilt u uw woonwijk op 20 juli verlaten? Dan kan dit altijd op één plek.

Beuningen

Centrum

  • Op woensdag 20 juli geldt de blauwe zone niet. Dit is in het hele centrum van Beuningen.
  • Parkeren is verboden in de parkeervakken langs de route op de Wilhelminalaan en de Burgemeester Geradtslaan.
  • Van dinsdag 19 juli 10.00 uur (in plaats van 20.00 uur zoals we eerder communiceerden) tot woensdag 20 juli om 18.00 uur is het Thorbeckeplein (gedeeltelijk) afgesloten. Dinsdag bouwen we de ontvangsttent eerder op. De parkeervakken op het Thorbeckeplein aan de kant van de Burgemeester Geradtslaan zijn niet bereikbaar. De inrit voor het Thorbeckeplein gebruikt u ook als uitrit. We geven dit ook aan met borden.
  • De afsluitpaal tussen de Bernhardstraat en het Thorbeckeplein verwijderen we tijdelijk. Dat doen we vanwege het aanleveren van materialen tijdens de doorkomst van de Nijmeegse Vierdaagse.

Duivenkamp

U verlaat de wijk via de Fazantlaan richting de Burgemeester Geradtslaan. Daar steekt u over naar het Amaliaplein. Via de Alexiastraat, Schoolstraat en Kerkplein komt u uit op de Wilhelminalaan.

De Hoeve

U verlaat de wijk via de Disselboom de Wilhelminalaan oversteken naar de Tichelaar. Daarna rijdt u via de Imker naar de Leigraaf. De paaltjes tussen Strekel & Lange Dreef en tussen Mathaak & Wanmolen worden tijdelijk opgeheven.

Beuningse Plas

U verlaat de wijk via de Lagunesingel / Wolfsbossingel en Nieuwe Pieckelaan.

Hutgraaf

U verlaat de wijk via de Houtduiflaan, Burgemeester van Suchtelenstraat en Nieuwe Pieckelaan.

Weurt

Weurt-Noord

  • In Weurt lopen de wandelaars vanaf de Van Heemstraweg via de Pastoor van der Marckstraat en de Westkanaaldijk Nijmegen binnen. De weg is afgesloten op woensdag 20 juli van 6.00 tot 18.00 uur. U mag op deze route niet parkeren.
  • Bewoners van de straten Dorpsplein, Tuinstraat en Rozenburg kunnen de wijk niet met de auto verlaten. Parkeer uw voertuig in de straten ten noorden van de Pastoor van der Marckstraat. Houd hierbij genoeg doorrijruimte vrij voor hulpdiensten. Parkeren kan ook in Weurt-Zuid.
  • Bewoners van de Kerkstraat (ten noorden van de Pastoor van der Marckstraat) verlaten Weurt via de dijk.
  • Bewoners van de Kerkstraat (ten zuiden van de Pastoor van der Marckstraat) rijden via de van Heemstraweg richting Weurt-Zuid. Let op! In de Kerkstraat (ten zuiden van de Pastoor van der Marckstraat) mag u niet parkeren op de weg.
  • Via Dijk, Dijkstraat, Kerkstraat en Distelakkerstraat richting Beuningen kunt u Weurt-Noord verlaten. De hekken op de Dijk worden opengezet.
  • Op de Van Heemstraweg, Kerkstraat (ten zuiden van de Pastoor van der Marckstraat), Dijk en Scharsestraat mag u niet parkeren op de weg. Dit om hulpdiensten er door te laten.

Weurt-Zuid

Uit verlaat Weurt-Zuid via de Jonkerstraat of industrieterrein de Sluis.

Cookieinstellingen