Sjors Sportief en Sjors Creatief hebben een grote broer: Max Vitaal

Foto: Beuningen Samen in Beweging

Sjors Sportief en Sjors Creatief zijn al jaren succesvol in de gemeente Beuningen. Via dit sport- en stimuleringsprogramma maken duizenden kinderen gratis kennis met diverse sport en cultuurvormen. Met Max Vitaal krijgen senioren in onze gemeente vanaf deze zomer ook de kans om hun horizon te verbreden.

Max Vitaal

Max Vitaal is een sport- en stimuleringsprogramma, speciaal voor 55-plussers. Via Max Vitaal kunnen ook zij op een toegankelijke manier kennis maken met het complete sport- ontmoetings- en cultuuraanbod in onze gemeente. Met als belangrijkste doel om fit en actief te blijven. U ontdekt welke activiteit bij u past.

Boekje met aanbod

De activiteiten staan gebundeld in een overzichtelijk boekje. Dit boekje blijft twee jaar geldig. Bent u geïnteresseerd in het boekje Max Vitaal, dan kunt u deze op verschikkende locaties binnen de gemeente Beuningen vinden. De boekjes zijn beschikbaar via huisartsen, tandartsen, supermarkten, bieb of uw lokale sport/ontmoetingslocaties zoals dorpshuizen en sporthallen.

U kunt het aanbod ook vinden op beuningensameninbeweging.nl of haal een boekje op in het Molenhuis. Molenstraat 54 in Beuningen.

 

Cookieinstellingen