Verkeersmaatregelen tijdens doorkomst Nijmeegse Vierdaagse

Tweede dag van de Vierdaagse. Woensdag de dag van Wijchen en Beuningen.
Tweede dag van de Vierdaagse. Woensdag de dag van Wijchen en Beuningen.
Foto: GER LOEFFEN

Tijdens de doorkomst in gemeente Beuningen gelden tijdelijke verkeersmaatregelen. De Vierdaagseroute loopt via de Wilhelminalaan, Burgemeester Geradtslaan, Haagstraat en Hogewaldstraat naar de Van Heemstraweg en de Pastoor van der Marckstraat richting de sluis bij Weurt. De route is de hele dag afgesloten voor verkeer.

Er geldt een parkeerverbod van 6.00 tot 18.00 uur, ook in de parkeervakken langs de weg. Zorg ervoor dat uw auto op dinsdagavond 19 juli al niet meer langs de route staat. U kunt een boete krijgen of uw voertuig slepen we weg.

Bereikbaarheid hulpdiensten

De wegen die aansluiten op de route sluiten we af met dranghekken. Bij elke kruising staan verkeersregelaars. De ruimte rond deze hekken en de route ernaartoe moeten vrij blijven voor de hulpdiensten. Gebeurt dit niet, dan kunnen in noodsituaties voertuigen worden weggesleept of weggedrukt. In geval van nood telt iedere seconde.

Autoroute van en naar Nijmegen

Verkeer ten (noord)westen van de Vierdaagseroute rijdt via de Schoenaker, A73 en Neerbosscheweg naar Nijmegen. Verkeer ten (zuid)oosten van de route bereikt Nijmegen via de Nieuwe Pieckelaan en de Hogelandseweg. Er staan omleidingsborden langs de wegen.

Fietsroute van en naar Nijmegen

Het makkelijkste is om via de dijk te fietsen tussen de Distelakkerstraat in Beuningen en de sluis bij Weurt.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de tijdelijke verkeersmaatregelen voor de doorkomst van de Vierdaagse op www.beuningen.nl/vierdaagse. Kijk voor actuele informatie over de Nijmeegse Vierdaagse zelf op www.4daagse.nl.

Cookieinstellingen