Energie besparen met de Energiebespaardienst

Foto: fotoblend, pixabay

Wij helpen ruim 500 huishoudens uit onze gemeente met het verlagen van hun energiekosten. Daarvoor werken we samen met de Energiebespaardienst van Winst uit je woning. Vanaf half maart bezoeken de coaches van de Energiebespaardienst geselecteerde huishoudens met gratis kleine energiebesparende producten. Deze worden, in overleg met de inwoners, meteen gratis geïnstalleerd in huis.

Alleen inwoners die van ons een brief ontvangen kunnen een afspraak maken met de Energiebespaardienst.

Hoe maakt u een afspraak?

  1. Als u een brief van ons heeft ontvangen, ga dan naar www.energiebespaardienst.nl/beuningen
  2. Klik op ‘Maak een afspraak’
  3. Vul uw gegevens in en kies een datum en tijd die u uit komt
  4. Zorg dat u thuis bent op het afgesproken moment

Maakt u liever telefonisch een afspraak? Of heeft u andere vragen? Bel tussen 8:00 – 18:00 uur de servicedesk van de Energiebespaardienst op nummer 023 – 583 69 36.

Maak snel een afspraak, want het aantal bezoeken dat de coaches af kan leggen is beperkt!

Wat doen de coaches?

De energiebespaarcoach kijkt wat u in uw woning het best kan doen om energie te besparen. De coach geeft tips en heeft gratis producten bij zich om u te helpen. In overleg met u gaat de coach meteen aan de slag. De coach kan bijvoorbeeld radiatorfolie plaatsen, tochtstrips aanbrengen of uw lampen vervangen door LED lampen. Een bezoek duurt ongeveer 1,5 uur.

Hoe herkent u de Energiebespaardienst?

U herkent de coaches van de Energiebespaardienst aan een rood shirt en/of blauwe jas, met het logo van de Energiebespaardienst erop. Ook dragen ze een naambordje met dit logo en hun contactgegevens. Ze rijden met een bedrijfsbus door de buurt en bellen bij u aan.

Kan ik me aanmelden voor de Energiebespaardienst?

Alleen als u hierover een brief van ons heeft ontvangen, komt de coach van de Energiebespaardienst bij u langs. Bent u niet thuis als de coaches langskomen? Of bellen ze op een ongelegen moment aan? Dan kunt u een afspraak maken voor een ander moment. Een afspraak maken kan met de coaches zelf, op de website www.energiebespaardienst.nl/beuningen of door te bellen met 023 – 583 69 36.

Bron: gemeente Beuningen

Cookieinstellingen