Kent u Buurthulp al?

Foto: Beuningen

Buurthulp is precies wat het woord zegt: hulp uit uw eigen omgeving. Hulpvaardige vrijwilligers geven graag wat van hun vrije tijd aan inwoners van Beuningen, Ewijk, Weurt en Winssen. U kunt ons bellen voor kleine klusjes in en rondom het huis. Denk aan een lekkende kraan, een lamp ophangen. Of bijvoorbeeld een taalles, een boodschap doen of de hond uitlaten.

Buurthulp is er voor iedereen die het nodig heeft. U kunt buurthulp van Stichting Perspectief inschakelen als u om de een of andere reden (tijdelijk)geen beroep kunt doen op familie, kennissen of vrienden. Wij proberen u dan aan een van onze talentvolle vrijwilligers te koppelen. Er zijn geen kosten aan verbonden, tenzij er gebruik gemaakt moet worden van materialen/dingen aangeschaft moeten worden.

Heeft u zelf een vraag leg deze gerust aan ons voor. We denken graag met u mee. Alle nieuwe vragen kunt u ook vinden op onze Facebookpagina: Buurthulp Beuningen, Ewijk, Winssen & Weurt. Ook kunt u contact opnemen met Stichting Perspectief: 024-6750939 of [email protected].

Cookieinstellingen