Maas & Waalse Schoonmaakdagen

Foto: Beuningen

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart zijn weer de jaarlijkse Maas & Waalse Schoonmaakdagen. Veel Beuningenaren doen elk jaar weer mee. Leerlingen van basisscholen in de gemeente ruimen vrijdag samen zwerfafval op in de buurt van hun school. Daarnaast gaan verschillende verenigingen, Wijkhelden en inwoners zaterdagochtend op pad. Samen hopen we zoveel mogelijk zwerfafval op te ruimen.

Doet ook mee samen met familie, buren of vrienden? Meld u aan via [email protected]. Wij zorgen voor materialen, denk aan zwerfafvalzakken, plastic handschoenen, knijpers en veiligheidshesjes.

Wijkhelden

Enthousiast geworden? Word Wijkheld! Wijkhelden houden samen hun buurt schoon! Samen of alleen gaan zij op pad om zwerfafval op te ruimen. Dit doen jongens en meisjes onder begeleiding van een volwassene en volwassenen alleen of in groepjes. In een schone buurt wordt minder snel nieuw afval in de openbare ruimte gegooid. Het is dus super goed om je als Wijkheld in te zetten voor een schone buurt. En kinderen in de basisschoolleeftijd verdienen er ook nog eens een leuk zakcentje mee. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.wijk-helden.nl.

Cookieinstellingen