Denk mee over het maatschappelijk vastgoed in de kern Beuningen

Foto: Perspectief

De gemeente Beuningen wil graag een visie ontwikkelen voor het maatschappelijk vastgoed in de kern Beuningen. Gebouwen en terreinen voor sport, welzijn en cultuur noemen we maatschappelijk vastgoed. Om de visie te ontwikkelen gaan we onderzoek doen. We willen graag onderzoeken wat er in de toekomst moet gebeuren met het maatschappelijk vastgoed en waar behoefte aan is. Daar hebben we uw hulp bij nodig!

We gaan dus een visie ontwikkelen voor het maatschappelijk vastgoed in de kern van Beuningen. En voor die visie doen we onderzoek. We doen vooral onderzoek naar de gebouwen waar sociaal culturele activiteiten plaatsvinden. Zoals bij het Molenhuis en de Lèghe Polder. In de visie komt te staan hoe de gemeente omgaat met het maatschappelijk vastgoed in het dorp Beuningen. We maken deze visie klaar voor de toekomst.

Hoe kunt u meedenken?

We zijn in gesprek met de huidige huurders en/of gebruikers van bijvoorbeeld de Lèghe Polder en het Molenhuis. Daarmee halen we al heel veel informatie op.

Maar ook u kunt meedenken over de toekomst van maatschappelijk vastgoed. Want we zijn ook benieuwd naar uw mening. We zijn benieuwd of er (in de toekomst) behoefte is aan ruimte voor activiteiten in maatschappelijk vastgoed. Misschien heeft u wel een idee voor activiteiten in bijvoorbeeld de Lèghe Polder. Of heeft u plannen om iets te organiseren maar heeft u nog geen ruimte kunnen vinden om uw plannen verder uit te voeren. Wij willen graag het volgende van u weten:

  • Bent u op zoek naar ruimte om activiteiten te organiseren?
  • Heeft u hiervoor een bepaalde activiteit op het oog?
  • Als u mag dromen, waar moeten de ruimtes voor activiteiten aan voldoen?
  • Wat wilt u het gemeentebestuur meegeven wat nuttig is in het onderzoek?

U kunt op volgende manieren uw antwoord aan ons doorgeven:

  • Via een poll op social media kunt uw antwoord geven op bovenstaande vragen, deze poll staat vanaf 16 maart op Facebook en Instagram.
  • Of geef uw reactie door een e-mail te sturen naar [email protected] t.a.v. Maatschappelijk vast goed.
  • Of stuur uw reactie per post gemeente Beuningen t.a.v. maatschappelijk vastgoed, postbus 14, 6640 AA Beuningen.

U kunt reageren tot en met 29 maart 2023.

Wat doen we met de resultaten?

Wij halen uw mening op. De uitkomsten gebruiken we voor de visie voor de middellange termijn. Wat is de rode draad? Zijn er gemeenschappelijke conclusies? De uitkomsten delen we met het college van B&W en de gemeenteraad. De uiteindelijke besluitvorming is aan de raad.

Cookieinstellingen