Tijdelijke Afsluiting Wilhelminalaan in Beuningen vanwege Onderhoudswerkzaamheden

Foto: CC0

Inwoners en weggebruikers van Beuningen worden op de hoogte gebracht van een aanstaande tijdelijke afsluiting van de Wilhelminalaan. De afsluiting zal plaatsvinden van donderdag 24 augustus, 7.00 uur, tot vrijdag 25 augustus, 17.00 uur. Deze maatregel is ingevoerd vanwege noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden ter hoogte van de fietsoversteek met de Burgemeester van Suchtelenstraat.

Gedurende deze periode blijft de fietsoversteek toegankelijk voor fietsers, waardoor zij hun route zoals gebruikelijk kunnen voortzetten.

Voor automobilisten die normaal gesproken gebruikmaken van de Wilhelminalaan tussen de rotonde met de Leigraaf en de Trajanussingel, is het van belang rekening te houden met de omleidingsroute die van kracht zal zijn tijdens de afsluiting. Het autoverkeer wordt omgeleid via de volgende route: vanaf de rotonde met de Leigraaf naar de Schoenaker, vervolgens via de Hadrianussingel naar de Trajanussingel. Deze omleiding is ingesteld om een vlotte doorstroming van het verkeer te waarborgen en eventuele hinder zoveel mogelijk te beperken.

De tijdelijke afsluiting en omleidingen zijn bedoeld om de veiligheid van zowel weggebruikers als degenen die aan de onderhoudswerkzaamheden werken te waarborgen. Verkeersdeelnemers worden verzocht de aangegeven omleidingsroutes te volgen en extra reistijd in te calculeren om eventuele vertragingen te vermijden.

De gemeente Beuningen en de verantwoordelijke instanties streven ernaar de werkzaamheden zo spoedig mogelijk af te ronden en het normale verkeer te hervatten op vrijdag 25 augustus om 17.00 uur.

Cookieinstellingen