Aangepaste openingstijden gemeentehuis en gemeentewerf op 20 december

Foto: Beuningen Nieuws

Op woensdag 20 december zullen het gemeentehuis en de gemeentewerf hun deuren eerder sluiten dan gebruikelijk. Vanwege een personeelsbijeenkomst zullen beide locaties om 15.30 uur de dienstverlening staken. Dit heeft invloed op de toegang tot gemeentelijke diensten en de afvalverwerkingsfaciliteiten.

Wat betekent dit voor jou?

Gemeentehuis Sluiting: De loketten en kantoren van het gemeentehuis zullen om 15.30 uur sluiten. Als je van plan bent om op deze dag gebruik te maken van gemeentelijke diensten, adviseren wij je om hiermee rekening te houden en eerder op de dag langs te komen.

Gemeentewerf Sluiting: Voor inwoners die van plan zijn afval af te voeren naar de gemeentewerf, let op dat deze locatie ook om 15.30 uur sluit. Zorg ervoor dat je eventuele afvalinzamelingsactiviteiten voor deze tijd hebt afgerond.

Telefonische bereikbaarheid blijft gehandhaafd

Ondanks de vervroegde sluiting van de fysieke locaties blijft de gemeente telefonisch bereikbaar tot 17.00 uur. Mocht je vragen hebben of assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met de gemeente via het gebruikelijke telefoonnummer 14 024.

 

Cookieinstellingen