Babymassage workshop bij het ouder-en kindcafé Beuningen: een moment van intieme verbinding

Foto: Speelosaurus

Op vrijdag 8 maart nodigt het Ouder-en Kindcafé Beuningen alle ouders en verzorgers uit om deel te nemen aan een bijzondere workshop: Babymassage, een teder moment van verbinding tussen ouder en kind. Gehost door Kraamzorg Zuid-Gelderland Nazorg, belooft deze workshop niet alleen ontspanning voor de kleintjes, maar ook voor de ouders.

Het masseren van baby’s, van 6 weken tot 1 jaar oud, heeft tal van voordelen. Het kan helpen bij slaapproblemen, onrust en zelfs krampjes. Maar bovenal creëert het een diepe band van liefde en warmte tussen ouder en kind. Het is een prachtige manier om quality time door te brengen met je kleintje, terwijl je tegelijkertijd de band tussen jullie versterkt.

Benodigdheden voor de workshop zijn minimaal: een zachte doek en eventueel een aankleedkussen. Het belooft een ochtend te worden vol tederheid en knusheid.

Waar en wanneer kun je deelnemen?

Het Ouder-en Kindcafé Beuningen biedt eens per maand diverse activiteiten aan voor baby’s, peuters en hun ouders/verzorgers. Deze vinden plaats bij de SpeelOsaurus en KION in Kindcentrum De Hoeven, op vrijdagochtend van 10:00 tot 11:30 uur.

Het café is een uitgelezen kans om andere ouders en hun kleintjes te ontmoeten. Kinderen kunnen deelnemen aan de activiteiten of vrij spelen terwijl ouders genieten van waardevolle momenten met hun baby’s.

Aanmelden is niet nodig, en de activiteit is gratis, tenzij anders aangegeven. Meer informatie is te vinden op www.speelosaurus.nl/ouder-en-kindcafé.

Kom ook en geniet samen met je kleintje van dit bijzondere moment van intieme verbinding en ontspanning!

Cookieinstellingen