Nieuwe speeltoestellen en toegankelijkheid bij Kindervreugd: Gratis ijsjes op de openingsdag

Foto: Gemeente Beuningen

De gezelligste speeltuin van onze gemeente, Kindervreugd, heeft een nieuwe upgrade ondergaan! Met splinternieuwe speeltoestellen en verbeterde toegankelijkheid is Kindervreugd nu nog beter uitgerust om alle kinderen te verwelkomen, inclusief degenen met een lichamelijke beperking.

De toevoeging van een verhard pad en een invalidentoilet maakt de speeltuin nu toegankelijker dan ooit tevoren, waardoor kinderen met verschillende behoeften en capaciteiten kunnen genieten van een speelse dag vol avontuur.

Om deze mijlpaal te vieren en het startschot te geven voor het buitenspeelseizoen in Beuningen, nodigen wethouder Pascal Cobussen en kinderburgemeester Guus alle inwoners uit om samen met hun (klein)kinderen op 17 april naar de officiële ‘opening’ te komen. Het hoogtepunt van het evenement zal plaatsvinden tussen 15:00 en 16:00 uur, waarbij de feestelijkheden worden bekroond met gratis ijsjes voor alle aanwezigen.

Dit is een uitstekende gelegenheid om de nieuwe speeltoestellen te verkennen, te genieten van het gezelschap van medebewoners en de vreugde van het buiten spelen te omarmen. Breng je familie en vrienden mee en maak je klaar voor een middag vol plezier en vermaak in Kindervreugd, het kloppende hart van buitenspel in Beuningen!

Cookieinstellingen