Koninklijke onderscheiding voor Ad Baijens

Foto:

De heer Baijens ontving op vrijdag 27 mei een koninklijke onderscheiding. Burgemeester Daphne Bergman reikte deze uit. Baijens kreeg deze onderscheiding omdat hij al meer dan 30 jaar een zeer betrokken vrijwilliger is bij voetbalvereniging Beuningse Boys.

In de wijk de Balmerd kent iedereen Ad Baijens als de man die op zaterdagochtend om 08.00 uur in zijn Beuningse Boys jas naar voetbalvereniging de Beuningse Boys fietst. Al meer dan 30 jaar is hij wedstrijdsecretaris van de jeugdcommissie van de Beuningse Boys.

Hij is de spil van de jeugdcommissie als wedstrijdsecretaris. De heer Baijens regelde alles voor de teams rondom de wedstrijden. Of het nu gaat om plannen, wijzigen of afgelasten van wedstrijden of het organiseren van oefenwedstrijden. Ad deed het altijd met plezier, zonder onvertogen woord en in het belang van de Beuningse Boys.

Hij vertegenwoordigde de club ook bij vergaderingen van de KNVB en andere regionale verenigingsbijeenkomsten.

Ad was ook actief op de grasvelden, als vrijwilliger was hij altijd bereid om de velden te onderhouden.

Al die jaren heeft Ad Baijens zich als vrijwilliger voor 150% ingezet voor de Beuningse Boys. Hij werd al eerder benoemd tot Erelid in 2011 en tot vrijwilliger van het jaar 2014. Nu ontving hij dus een Koninklijke onderscheiding.

Cookieinstellingen