Jeugdlintje voor Stef Klaassen

Foto: gemeente Beuningen

Op zaterdag 26 november heeft burgemeester Daphne Bergman het jeugdlintje uitgereikt aan Stef Klaassen. Zij deed dit bij de opkomst van de Welpen bij Scouting Beuningen ’76.

Verdiensten

Stef heeft zich bovengemiddeld ingezet bij Scouting Beuningen ’76 en met name in de hulpstaf bij de Welpen, dit zijn kinderen in de leeftijd van 7 tot 11 jaar. Hij krijgt het Jeugdlintje als erkenning en waardering voor het feit dat hij zich al op zo’n jonge leeftijd inzet voor Scouting Beuningen ’76 en daarmee voor de jongste groep in onze samenleving. Stef Klaassen heeft zich (binnen de grenzen van wat mogelijk was) in de lockdown periode actief ingezet door online activiteiten op te zetten voor de scoutingjeugd.

Stef is een voorbeeld voor andere jongeren. Hij keek naar wat wél mogelijk was en dat heeft ervoor gezorgd dat er een gevoel van verbondenheid bleef tussen de kinderen en het scouting team.

Uitreiking

Het jeugdlintje werd zaterdagochtend 26 november door burgemeester Daphne Bergman uitgereikt aan Stef Klaassen. Dit gebeurde tijdens de wekelijkse opkomst bij Scouting Beuningen ’76.

Cookieinstellingen