Vier Koninklijke Onderscheidingen tijdens Lintjesregen in Beuningen

Foto: Gemeente Beuningen

Vier inwoners van de gemeente Beuningen werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen op vrijdag 26 april gedecoreerd met een Koninklijke Onderscheiding voor hun buitengewone inzet voor de gemeenschap. De uitreiking vond plaats in de Ridderzaal van Slot Doddendael in Ewijk.

De gedecoreerden zijn:

  • Dhr. Jo Berben: Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor zijn 55 jaar vrijwillige inzet bij tafeltennisvereniging ATC’68.
  • Dhr. Leonard Holtzer: Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor zijn initiatief om thuisfrontondersteuning op te zetten en zijn diverse bijdragen aan de gemeenschap, waaronder redactiewerk voor Beuningen Nieuws en zijn inzet voor diverse verenigingen.
  • Mevr. Francien van Sommeren-van den Hurk en Dhr. Theo van Sommeren: Beide Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor hun toewijding aan pleegzorg, milieuactivisme, en betrokkenheid bij diverse lokale initiatieven, waaronder het beheer van het gebouw van de Paulusgilde.

Samen hebben ze op verschillende vlakken een significante bijdrage geleverd aan de gemeenschap van Beuningen, van sport en cultuur tot welzijn en milieu.

Cookieinstellingen