Voordragen Ondernemer van het Jaar 2024

jul 04 , 9:41 Gemeente
ondernemers van het jaar en talent award 2023 bekend
In een blijk van waardering voor het ondernemerschap in de gemeente Beuningen, organiseert de gemeente dit jaar voor de 16e keer het jaarlijkse business evenement voor ondernemers. Dit evenement zal plaatsvinden op woensdag 27 november.
Tijdens het evenement worden twee prestigieuze prijzen uitgereikt: de titel ‘Ondernemer van het Jaar 2024’ en de ‘Talent Award 2024’. Om te bepalen wie deze prijzen in ontvangst mogen nemen, vraagt de organisatie om de medewerking van het publiek. Tot 11 september kunnen lokale ondernemers worden voorgedragen.

Voordragen

Kent of bent u een lokale ondernemer die uitblinkt in ondernemerschap, wendbaarheid en vernieuwing? Heeft u een klant of leverancier die een bijzondere prestatie heeft geleverd? Draag hem of haar dan voor! Dit kan tot en met 11 september via de pagina Ondernemen .
Voor de titel ‘Ondernemer van het Jaar’ geldt dat het bedrijf minimaal 3 jaar moet bestaan. De Talent Award wordt uitgereikt aan de ondernemer die met zijn nieuwe bedrijf (maximaal 3 jaar oud) een sterke ontwikkeling heeft doorgemaakt en zich al goed onderscheidt in de markt.

Huidige titelhouders

Wie zullen Lilian en Debby van Duijghuijzen, met hun onderneming Duijghuijzen Internationale Expediteurs (Ondernemer(s) van het Jaar Beuningen 2023), en Moataz Aouf, met zijn onderneming Syrian Cotton (Talent Award Beuningen 2023), opvolgen?
De jury kijkt uit naar de voordrachten en hoopt op een ruime deelname!