Overal ons nieuws ontvangen

Nieuwsbrief, Facebook, Twitter…. Wij doen ons best om u diverse mogelijkheden te bieden om op de hoogte
te blijven van wat op beuningen.nieuws.nl geplaatst wordt. De
mogelijkheden daarvoor op een rij zijn:

Nieuwsbrief
U kunt bij het aanmelden voor de nieuwsbrief aangeven of u deze dagelijks of wekelijks wilt ontvangen. U kunt zich, nadat u aangemeld bent,  op ieder moment ook weer afmelden.

* Aanmelden nieuwsbrief

Om een ander e-mailadres op te geven kunt u zich afmelden voor uw huidige e-mailadres en u aanmelden met uw nieuwe. Mocht u niet meer weten op welk e-mailadres u de nieuwsbrief ontvangt (omdat u bijvoorbeeld autoforward ingesteld hebt), gebruik dan de link die onder iedere nieuwsbrief staat om u af te melden. Uw e-mailadres wordt  daar namelijk automatisch ingevuld.

Twitter
Volg ons op Twitter en u krijgt de automatisch getwitterde koppen van de berichten in uw timeline.

Facebook BeuningenNieuws
Op de Fanpage van BeuningenNieuws wordt dagelijks een bericht geplaatst. ‘Vind ons leuk’ en u krijgt dit bericht automatisch op uw startpagina. Vanuit het bericht kunt u de nieuwswebsite bezoeken en even de laatste berichten bekijken. Wij kunnen u niet als vriend uitnodigen,  u moet dus zelf naar de Fanpage gaan en fan worden, wel zo logisch…

Facebook FanvanBeuningen
Op FanvanBeuningen deelt BeuningenNieuws de berichten van de Fanpages van haar adverteerders. Vind het leuk en u blijft op de hoogte van wat zij met ons willen delen. Ook hier kunnen wij u niet als vriend uitnodigen,  u moet dus zelf naar FanvanBeuningen gaan en fan worden.

I-Phone App
Met de Nieuws.nl iPhone App blijft u ook mobiel altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Binnenlands, buitenlands en uiteraard ook het nieuws uit de gemeente Beuningen.
De App is gratis te downloaden (Android en Iphone).

Startpagina
U kunt in uw browser opgeven dat u beuningen.nieuws.nl als startpagina wilt hebben. Iedere keer als u de browser opstart komt u dan als eerste op de nieuwssite terecht.

Favorieten
U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de website bij uw favorieten op te nemen. Let dan op op welke pagina u staat als u dit opgeeft want dat wordt de eerste pagina die u bezoekt als u de site bij uw Favorieten aanklikt. Staat u op een bericht dan wordt telkens dat bericht geopend, niet zo handig. Klik daarom op het logo van Beuningen.nieuws.nl, dan komt u namelijk op de Home en ziet u alle laatst geplaatste berichten. Klik op de tab Nieuws of Sport of een van de andere als u die liever als eerste bezoekt en stel het in als favoriet.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit
Beuningen – Ewijk – Weurt – Winssen?
c0x5v5wi4wfjjau1ottyvz29c Klik “Vind ik leuk” op Facebook
ma217sh78zjqd4t0nr9udgarz of ontvang de Nieuwsbrief
i4xifolx6ja8i71xk19osm77h of volg ons via Twitter
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _