Wat is uw woonwens?

GEMEENTE, 16 juni 2010 – Woont u prettig in uw huidige woning en buurt? Of zou u juist heel anders willen wonen? De gemeente Beuningen en Standvast Wonen houden vanaf eind juni tot begin juli het onderzoek Woonwensen. We nemen uw wensen mee bij de ontwikkeling van nieuwe woningen en wijken.VragenlijstDe gemeente Beuningen en woningcorporatie Standvast Wonen hebben onderzoeksbureau Quintis gevraagd om uw woonwensen via een online vragenlijst in beeld te brengen. Het kan zijn dat ook u geselecteerd bent voor het woonwensenonderzoek. We hopen dat we op uw medewerking kunnen rekenen.WoonvisieDe gemeente Beuningen stelt dit jaar een woonvisie op. In de woonvisie geeft de gemeente aan hoe zij de komende tien jaar wil voorzien in goede huisvesting voor haar inwoners. Bijvoorbeeld hoeveel woningen er moeten komen voor starters en waar. En willen ouderen zo lang mogelijk in hun eigen woning blijven of willen ze verhuizen naar een speciale seniorenwoning? Voor Standvast Wonen is het belangrijk te weten hoeveel huurwoningen er nog nodig zijn en voor wie. De gemeente en Standvast Wonen willen zo veel mogelijk rekening houden met de wensen van haar inwoners.Selectie deelnemersHet onderzoek Woonwensen vindt plaats vanaf eind juni tot begin juli. Het onderzoeksbureau selecteert bewoners uit alle vier de dorpen. Deze mensen krijgen een brief met meer informatie over het invullen van de vragenlijst op internet. Heeft u vragen over het onderzoek, dan kunt u contact opnemen met mw. van Heerde via 024-6780800 of per e-mail: [email protected].

GEMEENTE, 16 juni 2010 – Woont u prettig in uw huidige woning en buurt? Of zou u juist heel anders willen wonen? De gemeente Beuningen en Standvast Wonen houden vanaf eind juni tot begin juli het onderzoek Woonwensen. We nemen uw wensen mee bij de ontwikkeling van nieuwe woningen en wijken.

Vragenlijst
De gemeente Beuningen en woningcorporatie Standvast Wonen hebben onderzoeksbureau Quintis gevraagd om uw woonwensen via een online vragenlijst in beeld te brengen. Het kan zijn dat ook u geselecteerd bent voor het woonwensenonderzoek. We hopen dat we op uw medewerking kunnen rekenen.

Woonvisie
De gemeente Beuningen stelt dit jaar een woonvisie op. In de woonvisie geeft de gemeente aan hoe zij de komende tien jaar wil voorzien in goede huisvesting voor haar inwoners. Bijvoorbeeld hoeveel woningen er moeten komen voor starters en waar. En willen ouderen zo lang mogelijk in hun eigen woning blijven of willen ze verhuizen naar een speciale seniorenwoning? Voor Standvast Wonen is het belangrijk te weten hoeveel huurwoningen er nog nodig zijn en voor wie. De gemeente en Standvast Wonen willen zo veel mogelijk rekening houden met de wensen van haar inwoners.

Selectie deelnemers
Het onderzoek Woonwensen vindt plaats vanaf eind juni tot begin juli. Het onderzoeksbureau selecteert bewoners uit alle vier de dorpen. Deze mensen krijgen een brief met meer informatie over het invullen van de vragenlijst op internet. Heeft u vragen over het onderzoek, dan kunt u contact opnemen met mw. van Heerde via 024-6780800 of per e-mail: [email protected].

 

 

 

 

 

Cookieinstellingen