GRUWELNACHT

WEURT/REGIO, 12 oktober 2010 – Ontdek de dwalende geesten die opgestaan zijn uit de dood en ontrafel het mysterie rondom de brand in het gesticht!Een gevarieerde griezeltocht over het terrein van de Weurste uiterwaarden waarbij de deelnemers uitgedaagd worden om de bewoners van de onderwereld gunstig te stemmen. Zij zullen de deelnemers de stuipen op het lijf jagen en doen gillen van plezier.Op zaterdag 30 oktober wordt u bij het invallen van de schemering verwacht bij zaal ‘Het Centrum’ in Weurt. Onder het genot van een kop koffie met eventueel voor de zenuwen een stevige borrel gaan om de beurt de groepen van start. U kunt zich inschrijven als groep maar ook individueel. Maar let op: u dient over stalen zenuwen te beschikken en deelname is alleen geschikt voor personen boven de 12 jaar!
 
Deze tocht is uitermate geschikt voor vriendengroepen, sportclubs, personeelsuitje, mentor uitstapje en ga zo maar door. Dus schrijf u massaal vooraf in, want 200 personen is de limiet en als deze bereikt is kunt u zich helaas niet meer op de avond zelf nog inschrijven.
Het muzikale duo deze avond is:
 
Zahi en Rinus Groeneveld oftewel ‘DUO HITSPOT’.Een gruwelijk muzikaal duo voor een gruwelijk avondje lachen, huilen, meezingen en dansen.Jan Smit, Nick en Simon, Elvis Presley, Hazes, Borsato en veel meer maar dan zónder make-up, make-over of orkestband….dat wordt dus gruwelen.Zie: www.zahi.nl
 

 
 
Aanmelden:U kunt zich aanmelden via : [email protected], als groep of als individu. Tot 15 oktober is voorinschrijving mogelijk. Bij inschrijving ontvangt u binnen 1 week een bevestigingsmail voor uw inschrijving. U ontvangt in de week voorafgaand aan de Gruwelnacht een mail met uw starttijd en aanvullende informatie.
 
Inschrijfkosten:Voor elke ingeschreven deelnemer vragen wij € 5,- inschrijfkosten. Hiervoor krijgt u een zinderend spannende avond.
Starttijd:Vooralsnog is de planning de groepen te laten starten vanaf 19.30 u. Wanneer dit nog wijzigt zullen we dat op deze site kenbaar maken en via de email aan alle ingeschreven personen. De groepen zullen starten met 5 a 10 minuten tussen elke groep. Zoals eerder genoemd zullen personen die zich voor 15 oktober aanmelden, een persoonlijke starttijd ontvangen.
 
Lees op de website www.nagweurt.nl meer info.
Download daar de Gruwelnachtposter en maak anderen enthousiast!
 

 
 
 
 
 
 
 
 

WEURT/REGIO, 12 oktober 2010 – Ontdek de dwalende geesten die opgestaan zijn uit de dood en ontrafel het mysterie rondom de brand in het gesticht!

Een gevarieerde griezeltocht over het terrein van de Weurste uiterwaarden waarbij de deelnemers uitgedaagd worden om de bewoners van de onderwereld gunstig te stemmen. Zij zullen de deelnemers de stuipen op het lijf jagen en doen gillen van plezier.

Op zaterdag 30 oktober wordt u bij het invallen van de schemering verwacht bij zaal ‘Het Centrum’ in Weurt. Onder het genot van een kop koffie met eventueel voor de zenuwen een stevige borrel gaan om de beurt de groepen van start. U kunt zich inschrijven als groep maar ook individueel. Maar let op: u dient over stalen zenuwen te beschikken en deelname is alleen geschikt voor personen boven de 12 jaar!

 

Deze tocht is uitermate geschikt voor vriendengroepen, sportclubs, personeelsuitje, mentor uitstapje en ga zo maar door. Dus schrijf u massaal vooraf in, want 200 personen is de limiet en als deze bereikt is kunt u zich helaas niet meer op de avond zelf nog inschrijven.

Het muzikale duo deze avond is:

 

Zahi en Rinus Groeneveld oftewel ‘DUO HITSPOT’.
Een gruwelijk muzikaal duo voor een gruwelijk avondje lachen, huilen, meezingen en dansen.
Jan Smit, Nick en Simon, Elvis Presley, Hazes, Borsato en veel meer maar dan zónder make-up, make-over of orkestband….dat wordt dus gruwelen.
Zie: www.zahi.nl

 

 

 

Aanmelden:
U kunt zich aanmelden via : [email protected], als groep of als individu. Tot 15 oktober is voorinschrijving mogelijk. Bij inschrijving ontvangt u binnen 1 week een bevestigingsmail voor uw inschrijving.
U ontvangt in de week voorafgaand aan de Gruwelnacht een mail met uw starttijd en aanvullende informatie.

 

Inschrijfkosten:
Voor elke ingeschreven deelnemer vragen wij € 5,- inschrijfkosten. Hiervoor krijgt u een zinderend spannende avond.


Starttijd:
Vooralsnog is de planning de groepen te laten starten vanaf 19.30 u. Wanneer dit nog wijzigt zullen we dat op deze site kenbaar maken en via de email aan alle ingeschreven personen. De groepen zullen starten met 5 a 10 minuten tussen elke groep. Zoals eerder genoemd zullen personen die zich voor 15 oktober aanmelden, een persoonlijke starttijd ontvangen.

 

Lees op de website www.nagweurt.nl meer info.

Download daar de Gruwelnachtposter en maak anderen enthousiast!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookieinstellingen