Webfm & Webtv zoekt “DJ’s en nieuwsfreaks”

REGIO, 12 oktober 2010 – Webfm & Webtv, de radio- & tv-zender voor de gemeente Beuningen en Druten is op zoek naar nieuw talent voor de nieuwsredactie en diverse nieuwe radioprogramma’s.De omroep is op zoek naar redactiemedewerkers en verslaggevers voor de nieuws en sportprogramma’s.Vooral aan het (politieke) nieuws in Druten willen we nog meer aandacht besteden. En dus zijn we op zoek naar nieuwe collega’s uit die regio.De radio-uitzendingen van Webfm worden per 1 januari verder uitgebreid. Hiervoor zijn we op zoek naar DJ’s en presentatoren. Affiniteit met de gemeenten Beuningen en Druten, maar vooral ook met de muziek is van belang.Voor de duidelijkheid; het gaat bij deze functies niet om betaald werk, maar we zorgen voor een goede interne of externe opleiding, je bepaalt je eigen werktijden en werkt in een enthousiast team van mensen. Ook mensen zonder ervaring zijn van harte uitgenodigd om te reageren!
 
Voor aanmelding of meer informatie over de vacatures: Patrick Huisman (programmaleider) Telefoon: 024-3500900 E-mail: [email protected], Schriftelijk: postbus 55, 6640 AB Beuningen
 
 

REGIO, 12 oktober 2010 – Webfm & Webtv, de radio- & tv-zender voor de gemeente Beuningen en Druten is op zoek naar nieuw talent voor de nieuwsredactie en diverse nieuwe radioprogramma’s.

De omroep is op zoek naar redactiemedewerkers en verslaggevers voor de nieuws en sportprogramma’s.

Vooral aan het (politieke) nieuws in Druten willen we nog meer aandacht besteden. En dus zijn we op zoek naar nieuwe collega’s uit die regio.

De radio-uitzendingen van Webfm worden per 1 januari verder uitgebreid. Hiervoor zijn we op zoek naar DJ’s en presentatoren. Affiniteit met de gemeenten Beuningen en Druten, maar vooral ook met de muziek is van belang.

Voor de duidelijkheid; het gaat bij deze functies niet om betaald werk, maar we zorgen voor een goede interne of externe opleiding, je bepaalt je eigen werktijden en werkt in een enthousiast team van mensen. Ook mensen zonder ervaring zijn van harte uitgenodigd om te reageren!

 

Voor aanmelding of meer informatie over de vacatures:
Patrick Huisman (programmaleider)
Telefoon: 024-3500900
E-mail: [email protected],
Schriftelijk: postbus 55, 6640 AB Beuningen

 

 

Cookieinstellingen