VVV in het MFA is een minimale uitvoering

Foto:

EWIJK, 20 november 2010 – MFA ’t Hart is sinds 15 oktober een VVV-infopunt. U kunt hier naast toeristische informatie ook terecht voor VVV cadeau- en dinerbonnen.De officiële en feestelijke opening van het VVV-agentschap gaat plaatsvinden voor de aanvang van het toeristische seizoen in 2011.Het feestje zal in de centrale hal bij het zuiltje met affiches moeten plaatsvinden want, eerlijk gezegd, meer is er niet. De cadeau- en dinerbonnen kunt u bij de medewerker aan de bar aanschaffen.Als een toerist deze lokatie al kan vinden dan zal hij/zij in de auto moeten stappen en naar Arnhem rijden om een van de toeristische suggesties te kunnen ondernemen. Er liggen wat affiches over het Land van Maas en Waal, over Arnhem en van een enkele fietsroute in de omgeving. Deze affiches zijn ook nog eens alleen tegen betaling mee te nemen. Nee, dan een tip voor de toerist: Ga naar het vakantiepark bij de Groene Heuvels. Bij de receptie vindt u veel meer informatie over wat er te doen is in de directe omgeving en u kunt die folders nog gratis meenemen ook!

EWIJK, 20 november 2010 – MFA ’t Hart is sinds 15 oktober een VVV-infopunt. U kunt hier naast toeristische informatie ook terecht voor VVV cadeau- en dinerbonnen.

De officiële en feestelijke opening van het VVV-agentschap gaat plaatsvinden voor de aanvang van het toeristische seizoen in 2011.

Het feestje zal in de centrale hal bij het zuiltje met affiches moeten plaatsvinden want, eerlijk gezegd, meer is er niet. De cadeau- en dinerbonnen kunt u bij de medewerker aan de bar aanschaffen.

Als een toerist deze lokatie al kan vinden dan zal hij/zij in de auto moeten stappen en naar Arnhem rijden om een van de toeristische suggesties te kunnen ondernemen. Er liggen wat affiches over het Land van Maas en Waal, over Arnhem en van een enkele fietsroute in de omgeving. Deze affiches zijn ook nog eens alleen tegen betaling mee te nemen. Nee, dan een tip voor de toerist: Ga naar het vakantiepark bij de Groene Heuvels. Bij de receptie vindt u veel meer informatie over wat er te doen is in de directe omgeving en u kunt die folders nog gratis meenemen ook!

 

Cookieinstellingen