Team Beuningen Heroes komt in actie

BEUNINGEN, 16 december 2010 – Maar liefst acht Heroes gaan de uitdaging aan om op donderdag 9 juni 2011, tijdens de 6e editie van Alpe d’HuZes, de legendarische Alpe d’Huez 48 keer op 1 dag op te fietsen.”Waarom zou je zoiets willen doen?”, kunt u zich afvragen. De heren weten u één voor één hun motivatie te geven.

BEUNINGEN, 16 december 2010 – Maar liefst acht Heroes gaan de uitdaging aan om op donderdag 9 juni 2011, tijdens de 6e editie van Alpe d’HuZes, de legendarische Alpe d’Huez 48 keer op 1 dag op te fietsen. “Waarom zou je zoiets willen doen?”, kunt u zich afvragen. De heren weten u één voor één hun motivatie te geven.

De komende tijd gaan zij op zoek naar sponsoren om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. U kunt ze daarbij helpen. Niet alleen bedrijven maar ook particulieren worden betrokken. Binnenkort leest u meer hierover in de media.

Op de website beuningenheroes.nl schrijven zij het volgende:

Wij; Bjorn Gerrits, Eric Swartjes, Erik van Ginkel, Fons Sommerdijk, Marcel Aalbers, Petran Guelen, Rob Busser en Wilfred Weijers komen in actie: Samen met u?

Op donderdag 9 juni 2011 gaan wij als team van 8 Heroes tijdens de 6e editie van Alpe d’HuZes ernaar streven om 48 keer op 1 dag de legendarische (Nederlandse) berg Alpe d’huez op fietsen. Ons doel is om daarbij zo veel mogelijk geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. En u kunt hier een bijdrage in leveren door ons te sponsoren. De stichting Alpe d’HuZes heeft van de belastingsdienst een ANBI-status gekregen, dit betekent dat donaties en sponsoring fiscaal aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting (particulieren) en vennootschapsbelasting (bedrijven).

Alpe d’HuZes hanteert een strikt anti-strijkstok beleid. Hierdoor kunnen wij onze donateurs en sponsoren 100% garantie geven dat hun geld ook daadwerkelijk terecht komt bij KWF Kankerbestrijding. Dit geld wordt in een fonds gestort op naam van Alpe d’HuZes / KWF Fonds van waaruit onderzoek wordt gefinancierd.

Help ons in de strijd tegen kanker voor een betere kwaliteit van leven voor mensen met kanker. Wij gaan in training. Hopelijk staat u achter ons?

Wilt u meer weten over Alpe d’HuZes en de verschillende sponsor mogelijkheden kijk dan verder op onze site of op de algemene site van Alpe D’huzes: www.opgevenisgeenoptie.nl.

Alvast bedankt voor uw steun!

Team Beuningen Heroes


Cookieinstellingen