In de rij tijdens Tiroler Kinderfeest

BEUNINGEN, 16 december 2010 – Iedere woensdag worden er extra leuke activiteiten voor de kinderen georganiseerd bij Beuningen On Ice. Gisteren was het “Tiroler Kinderfeest” Een snowboardsimulator, schminktheater en springkussen in Oosternrijkse stijl vormden een winterse speeltuin in de corridor van Beuningen On Ice.Overdekt spelen en daarna schaatsen, wat wil je nog meer?? De kinderen dachten er net zo over. Dat ze in de rij moesten staan om op een snowboard ‘rodeo’ te mogen rijden of om behendig op de snowboardsimulator een flinke afdaling te maken, hadden ze er allemaal maar al te graag voor over. Even leuk als het aanschouwen van al het plezier van de kinderen is het ook fantastisch om te zien hoe alle vrijwilligers met plezier meewerken aan dit evenement. Beuningen On Ice wordt gedragen door mensen met een WARM hart!

BEUNINGEN, 16 december 2010 – Iedere woensdag worden er extra leuke activiteiten voor de kinderen georganiseerd bij Beuningen On Ice.

Gisteren was het “Tiroler Kinderfeest” Een snowboardsimulator, schminktheater en springkussen in Oosternrijkse stijl vormden een winterse speeltuin in de corridor van Beuningen On Ice.

Overdekt spelen en daarna schaatsen, wat wil je nog meer?? De kinderen dachten er net zo over. Dat ze in de rij moesten staan om op een snowboard ‘rodeo’ te mogen rijden of om behendig op de snowboardsimulator een flinke afdaling te maken, hadden ze er allemaal maar al te graag voor over. Even leuk als het aanschouwen van al het plezier van de kinderen is het ook fantastisch om te zien hoe alle vrijwilligers met plezier meewerken aan dit evenement. Beuningen On Ice wordt gedragen door mensen met een WARM hart!

Met plezier op snowboardsimulator de de berg af

Foto boven: op een snowboard ‘rodeo’ rijden. Je bent goed als je het twee minuten volhoudt!

Foto boven: Als je niet aan de beurt bent is kijken ook vermakelijk

Ook tijdens het wachten zijn de kinderen vrolijk

Bij de schmink staan er gelukkig bankjes voor de wachtenden

foto 9

De EHBO heeft het gelukkig niet druk. Deze bloedneus na een botsing was ook snel verholpen.

Foto boven: Uitzicht vanaf de uitzendstudio van Radio Totaal

foto 14

 

 

Cookieinstellingen