Opbrengst beurs “Vrouw en welzijn” naar Beuningen Heroes

BEUNINGEN, 16 december 2010 – Op 28 november van dit jaar kwam voor mij weer een droom uit, mijn eigen beurs, Vrouw en Wel Zijn.Met name dat Wel Zijn heeft me tijdens de voorbereidingen aan het denken gezet. “Wat nou als ik met mijn droom ook anderen zou kunnen helpen?”Leuk idee maar hoe?? Ik had wel een idee maar of dat ging lukken…Ik moest aan mijn broer Wilfred Weijers denken. Hij gaat namelijk met 7 andere mannen op 9 juni van het volgende jaar, de Alpe d’HuZes fietsen. De Alpe d’Huez wordt dan door de deelnemers aan ‘Opgeven is geen optie’ meerdere malen beklommen, met de fiets. De mannen noemen zich de ‘Beuningen Heroes’.Zij zijn van plan, die dag de berg 6 keer te beklimmen, en hebben daarom dit initiatief genomen. Maar natuurlijk is het hoofddoel geld inzamelen. VEEL GELD, voor het KWF. Het geld wordt gebruikt voor onderzoek naar minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven.Helaas heb ik van zeer dichtbij meegemaakt wat het betekent als opgeven uiteindelijk de enige optie is. Dus, ik had mijn doel gevonden: Een donatie aan de 8 Heroes die deze sportieve uitdaging aangaan. Dit komt voort uit passie voor fietsen, sporten of vanuit eigen ervaringen in hun omgeving met kanker. En zeg nou zelf, het zou toch geweldig zijn als kanker ooit verdwijnen zou of een chronische, te dragen ziekte zou kunnen worden? Waarbij de kwaliteit van leven goed is.Ik wil me daar graag voor inzetten. Daarom ben ik erg blij dat ik maandagavond tijdens een maandelijkse thema-avond, in bijzijn van drie van de acht Heroes, een donatie heb kunnen doen van 500 euro. Ook heb ik hun de belofte gedaan, dat ik op elke thema-avond, tot aan het moment van fietsen, een collectebus zal neerzetten waarvan ik hoop dat ook DAT nog een extra bijdrage zal opleveren voor het KWF via Opgeven is geen optie.

BEUNINGEN, 16 december 2010 – Op 28 november van dit jaar kwam voor mij weer een droom uit, mijn eigen beurs, Vrouw en Wel Zijn.

Met name dat Wel Zijn heeft me tijdens de voorbereidingen aan het denken gezet. “Wat nou als ik met mijn droom ook anderen zou kunnen helpen?”

Leuk idee maar hoe?? Ik had wel een idee maar of dat ging lukken…

Ik moest aan mijn broer Wilfred Weijers denken. Hij gaat namelijk met 7 andere mannen op 9 juni van het volgende jaar, de Alpe d’HuZes fietsen.

De Alpe d’Huez wordt dan door de deelnemers aan ‘Opgeven is geen optie‘ meerdere malen beklommen, met de fiets. De mannen noemen zich de ‘Beuningen Heroes‘.

Zij zijn van plan, die dag de berg 6 keer te beklimmen, en hebben daarom dit initiatief genomen. Maar natuurlijk is het hoofddoel geld inzamelen. VEEL GELD, voor het KWF. Het geld wordt gebruikt voor onderzoek naar minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven.

Helaas heb ik van zeer dichtbij meegemaakt wat het betekent als opgeven uiteindelijk de enige optie is. Dus, ik had mijn doel gevonden: Een donatie aan de 8 Heroes die deze sportieve uitdaging aangaan. Dit komt voort uit passie voor fietsen, sporten of vanuit eigen ervaringen in hun omgeving met kanker.
En zeg nou zelf, het zou toch geweldig zijn als kanker ooit verdwijnen zou of een chronische, te dragen ziekte zou kunnen worden? Waarbij de kwaliteit van leven goed is.

Ik wil me daar graag voor inzetten. Daarom ben ik erg blij dat ik maandagavond tijdens een maandelijkse thema-avond, in bijzijn van drie van de acht Heroes, een donatie heb kunnen doen van 500 euro. Ook heb ik hun de belofte gedaan, dat ik op elke thema-avond, tot aan het moment van fietsen, een collectebus zal neerzetten waarvan ik hoop dat ook DAT nog een extra bijdrage zal opleveren voor het KWF via Opgeven is geen optie.

 

Liefs,

Jolanda Roghmans

Boven: Rob Busser belooft Jolanda dat niets aan de strijkstok blijft hangen.

Boven: De zaal luistert aandachtig naar Jolanda’s introductie van de Beuningen Heroes

 

 

Cookieinstellingen