Gemeente geeft informatie over leerplicht

GEMEENTE, 5 februari 2011 – De gemeente Beuningen verstrekt in de folder ‘Naar school!’ informatie over de leerplichtwet in het basisonderwijs.Aan de hand van duidelijke voorbeelden worden de regels toegelicht. Heeft u vragen over de leerplicht, ga dan naar de website van de gemeente Beuningen daar zijn de meest gestelde vragen voor uw beantwoord. U kunt ook contact opnemen met de leerplichtambtenaar van de gemeente Beuningen via het algemene telefoonnummer 14 024. E-mailen kan natuurlijk ook: [email protected] folder [file Naar school] is een ontwerp van ©Toontime

GEMEENTE, 5 februari 2011 – De gemeente Beuningen verstrekt in de folder ‘Naar school!’ informatie over de leerplichtwet in het basisonderwijs.

Aan de hand van duidelijke voorbeelden worden de regels toegelicht. Heeft u vragen over de leerplicht, ga dan naar de website van de gemeente Beuningen daar zijn de meest gestelde vragen voor uw beantwoord. U kunt ook contact opnemen met de leerplichtambtenaar van de gemeente Beuningen via het algemene telefoonnummer 14 024. E-mailen kan natuurlijk ook: [email protected].

De folder [file Naar school] is een ontwerp van ©Toontime

 

 

2011002+Folder+Leerplichtwet+A5_HR.pdf