Van harte welkom bij Prins(es)-onthulling van ‘DE EIKELTJES’

Foto:

BEUNINGEN, 7 februari 2011 – Ook in Beuningen staat het carnaval weer op het punt om los te barsten. Jeugd carnavalsvereniging “DE EIKELTJES” nodigt U van harte uit om onze prins/prinses onthulling bij te wonen. Deze onthulling vind plaats op zondag 27 februari in sportcafé DE TINNEGIETER. De middag zal op een komische wijze aan elkaar worden gepraat door top entertainer Ron Bons en de carnavals disco is in handen van ons wel bekende dj’s Paul en Erik met hun INTERSOUND & LIGHT.De onthulling is geschikt voor alle leeftijden en de entree is uiteraard gratis. We hopen U dan ook in grote getale te mogen begroeten op 27 februari tussen 14.00 en 17.00 uur. We gaan er dan een spetterend feest van maken met onze nieuwe prins of prinses!

BEUNINGEN, 7 februari 2011 – Ook in Beuningen staat het carnaval weer op het punt om los te barsten.

Jeugd carnavalsvereniging “DE EIKELTJES” nodigt U van harte uit om onze prins/prinses onthulling bij te wonen. Deze onthulling vind plaats op zondag 27 februari in sportcafé DE TINNEGIETER.

De middag zal op een komische wijze aan elkaar worden gepraat door top entertainer Ron Bons en de carnavals disco is in handen van ons wel bekende dj’s Paul en Erik met hun INTERSOUND & LIGHT.

De onthulling is geschikt voor alle leeftijden en de entree is uiteraard gratis. We hopen U dan ook in grote getale te mogen begroeten op 27 februari tussen 14.00 en 17.00 uur. We gaan er dan een spetterend feest van maken met onze nieuwe prins of prinses!

 

In de Agenda leest u ook het volledige programma van [file “De Eikeltjes”].

 

progamma-2011-CV-krant.pdf

Cookieinstellingen