Maas en Waals museum in uitzending van Hart van Nederland, SBS 6

Foto:

WINSSEN, 18 april 2011 – Vandaag (maandag) zullen er opnamen gemaakt worden voor het programma Hart van Nederland in het Maas en Waals Museum 1939 -1945. Deze zullen worden uitgezonden in de late uitzending van 22.30 uur.Dit alles komt naar aanleiding van het persbericht dat het museum ( tijdelijk) gaat sluiten omdat er een groot ruimtegebrek is.”Sinds dit bericht wereldkundig werd, zijn er enorm veel reacties gekomen, ook enkele gemeente willen verder praten over mogelijke oplossingen”, laat Ard van Hulst, eigenaar van het museum, weten. “Wij zijn verrast dat het zoveel reactie los heeft gemaakt maar zijn blij met al deze steunbetuigingen. Wij hopen van harte dat er een oplossing voor dit ruimte probleem komt.”

WINSSEN, 18 april 2011 – Vandaag (maandag) zullen er opnamen gemaakt worden voor het programma Hart van Nederland in het Maas en Waals Museum 1939 -1945. Deze zullen worden uitgezonden in de late uitzending van 22.30 uur.

Dit alles komt naar aanleiding van het persbericht dat het museum ( tijdelijk) gaat sluiten omdat er een groot ruimtegebrek is.

“Sinds dit bericht wereldkundig werd, zijn er enorm veel reacties gekomen, ook enkele gemeente willen verder praten over mogelijke oplossingen”, laat Ard van Hulst, eigenaar van het museum, weten. “Wij zijn verrast dat het zoveel reactie los heeft gemaakt maar zijn blij met al deze steunbetuigingen. Wij hopen van harte dat er een oplossing voor dit ruimte probleem komt.”

 

Website www.maasenwaalsmuseum1939-1945.nl

 

 

 

Cookieinstellingen