Verzoek om standplaats Wilgenoord (voorlopig) afgewezen

BEUNINGEN, 8 juni 2011 – Nu de Raad van State zich op 13 april heeft uitgesproken tegen het wegbestem- men van de woonwagens op Wilgenoord, hebben enkele kinderen van de bewoners van Wilgenoord verzocht om één van de lege standplaatsen.De gemeente Beuningen heeft de drie aanvragers inmiddels per brief laten weten dat zij op dit moment geen standplaats kan toewijzen. Eerst zal de komende maanden bepaald moeten worden wat de gemeente met Wilgenoord wil en hoe er omgegaan gaat worden met de (lege) standplaatsen. Ook heeft de gemeente de aan- vragers geadviseerd om zich, voor zover dat nog niet het geval was, in te schrijven als woningzoekende bij Entree want om in aanmerking te komen voor een huurwoning of eventueel een standplaats en/of woonwagen, is het nodig om inschrijftijd op te bouwen. Naar verwachting zal de gemeenteraad in het najaar van 2011 beslissen over de te nemen vervolgstappen.

BEUNINGEN, 8 juni 2011 – Nu de Raad van State zich op 13 april heeft uitgesproken tegen het wegbestem- men van de woonwagens op Wilgenoord, hebben enkele kinderen van de bewoners van Wilgenoord verzocht om één van de lege standplaatsen.

De gemeente Beuningen heeft de drie aanvragers inmiddels per brief laten weten dat zij op dit moment geen standplaats kan toewijzen. Eerst zal de komende maanden bepaald moeten worden wat de gemeente met Wilgenoord wil en hoe er omgegaan gaat worden met de (lege) standplaatsen. Ook heeft de gemeente de aan- vragers geadviseerd om zich, voor zover dat nog niet het geval was, in te schrijven als woningzoekende bij Entree want om in aanmerking te komen voor een huurwoning of eventueel een standplaats en/of woonwagen, is het nodig om inschrijftijd op te bouwen.

Naar verwachting zal de gemeenteraad in het najaar van 2011 beslissen over de te nemen vervolgstappen.

Cookieinstellingen