Wat doe jij met je talent(en)?

Foto:

BEUNINGEN, 14 juni 2011 -Altijd al eens willen hoe je geluid uit een klarinet krijgt? Of een trompet, of viool?Wil je weten of muziekles iets voor jou is? Meedoen met een workshop theaterkids? Kijken en luisteren naar optredens, zoals de blazersklas NAG of popbandjes? Dit alles en nog veel meer kun je te weten komen tijdens de Open Dag van Kunstencentrum de Stroming.Docenten zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden over de lessen, instrumenten en mogelijkheden. Daarnaast is er informatie over de muziekverenigingen.

BEUNINGEN, 14 juni 2011 -Altijd al eens willen hoe je geluid uit een klarinet krijgt? Of een trompet, of viool?

Wil je weten of muziekles iets voor jou is? Meedoen met een workshop theaterkids? Kijken en luisteren naar optredens, zoals de blazersklas NAG of popbandjes? Dit alles en nog veel meer kun je te weten komen tijdens de Open Dag van Kunstencentrum de Stroming.

Docenten zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden over de lessen, instrumenten en mogelijkheden. Daarnaast is er informatie over de muziekverenigingen.

Kom je proeven bij Kunstencentrum de Stroming tijdens de Open Dag!

Zondag 26 juni van 14.00-16.00 uur in de Lèghe Polder in Beuningen.Voor meer informatie; kijk op de vernieuwde website www.destroming.nl of via 024-6412819.

Foto: Open dag 2010

 

Cookieinstellingen