Bekeuringen voor rijden onder invloed

BEUNINGEN/WEURT, 2 september 2011 – In de ochtenduren van vrijdag 2 september betrapte de politie twee bestuurders op het rijden met teveel alcoholhoudende drank op.Op de Schoolstraat in Beuningen controleerden politieagenten rond middernacht een 42-jarige automobilist uit Wijchen. Bij de ademanalyse op het politiebureau blies hij 405 ug/l (0,93 promille).Bijna twee uur later kreeg de politie melding van een automobilist die tegen de middengeleider op de Weurtseweg in Nijmegen was gereden. Toen de politie aankwam stond de man, een 20-jarige Weurtenaar, naast zijn auto. Hij gaf direct toe teveel gedronken te hebben. Op het politiebureau stelden de agenten vast dat hij een alcoholpromillage van 0,8 in zijn bloed had (350 ug/l).Beide automobilisten zijn met een bekeuring en een rijverbod op zak weer in vrijheid gesteld.

BEUNINGEN/WEURT, 2 september 2011 – In de ochtenduren van vrijdag 2 september betrapte de politie twee bestuurders op het rijden met teveel alcoholhoudende drank op.

Op de Schoolstraat in Beuningen controleerden politieagenten rond middernacht een 42-jarige automobilist uit Wijchen. Bij de ademanalyse op het politiebureau blies hij 405 ug/l (0,93 promille).

Bijna twee uur later kreeg de politie melding van een automobilist die tegen de middengeleider op de Weurtseweg in Nijmegen was gereden. Toen de politie aankwam stond de man, een 20-jarige Weurtenaar, naast zijn auto. Hij gaf direct toe teveel gedronken te hebben. Op het politiebureau stelden de agenten vast dat hij een alcoholpromillage van 0,8 in zijn bloed had (350 ug/l).

Beide automobilisten zijn met een bekeuring en een rijverbod op zak weer in vrijheid gesteld.

 

Cookieinstellingen